„Pre političkog potrebno bezbednosno rešenje“: Kako odogovoriti na zatvaranje srpskih institucija na KiM?

Ostavite komentar


  1. Zar mali relja fizioterapeut u prevodu maserka,nije izvrsio upad u PiO fond kao direktor svih filijala u Srbiji !? Renovira vec renovirane objekte,menja kadrove svojim neobrazovanim pajtosima… Zena mu u Bg ima polikliniku itd itd
    Bas me briga gde je upao Kurti na Kosovo koje ste odavno predali. Spasavajte ovo sto se radi u Bg ,Srbiji…

  2. Како?! Лако!
    Пошаљите им Радоичића!…

  3. U petak u večernjim časovima pripadnici specijalne jedinice kosovske policije su sproveli akciju zatvaranja privremenih organa, odnosno srpskih institucija u Kosovskoj Mitrovici, Leposaviću, Zubinom Potoku i Zvečanu.

    U petak u večernjim časovima pripadnici „tzv. privremene specijalne jedinice policije“ iz „tzv. privremenih institucija samouprave iz Pristine“ su sproveli akciju zatvaranja „tzv. privremenih organa“, odnosno srpskih institucija u Kosovskoj Mitrovici, Leposaviću, Zubinom Potoku i Zvečanu.

    A ono sto posebno iznenadjuje jeste to sto „nema reakcije medjunarodne zajednice“ iako je opste poznato da je medjunarodna zajednica jos iz vremena nemacke kancelarke Angele Merkel, „cvrsto stajala iza toga“ i zahtevala od „tzv. privremenih institucija samouprave iz Pristine“ da ne „ukidaju paralelne institucije Srbije“ na toj „geografskoj oblasti“ pod upravom „tzv. privremenih institucija samouprave iz Pristine“ ?

  4. Pa Vučić je sve to prihvatio u Ohridu ne očekuje se od njega da odgovori drugačije sem verbalno…

  5. Ima u Beogradu dosta izgrađen ih stanova a i BNV će stići do Obrenovca kako bi naši novi sugrađani sa Kosova imali gde da se smeste.

  6. Očekujte navalu proteranog naroda!
    Botovi, spremajte se da primite u domove braću!

  7. Da li mi uopšte znamo šta je sve dogovoreno u vezi Kosova? To bi valjda trebalo da bude početna tačka. Ovako mi se čini da trčimo pred rudu.

  8. Ono sto se da videti jeste da pogresna politika od strane AV primer izlaz iz Kosovskih institucija, policije sudstva skupstine itd bilo krajnje amaterski potez! Srbima tzv kosovski ustav garantuje nesto prava a ta prava bi u ovom slucaju bila veoma bitna. Nego je AV tipicno pokrenuo idiotski potez za srusenje i to malo sto je bilo u korist kosovskih srba. Nego je njemu vazna vlast u bg i prema tome sto vise neprijatelja i kriza, veca mogucnost obracunavanja sa opozicijom i laznim prebacivanjima krivice i prozivanjem istih da su izdajnici itd itd. Isto kao ona prica kada lopov vice uhvatite lopova uhvatite lopova, kad vec on. A to evo skoro 12 god! Poredjenja radi, Milosevic je vladao 1989 – 1999, znaci AV ima 2 god vise u neprekidnoj vladavini gladnom i zednom Srbijom

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.