Zaustavljen autobus sa humanitarnom pomoći na Jarinju

Ostavite komentar


  1. Nazalost ovo se nece zavrsiti dobro po nas narod na KiM. Humanitarna pomoc je trebala da stigne do hrabrih majki u porodilistu.

    1. @Sanja***Celo Kosovo je,po srpskom Ustavu,srpsko, ali građani koji tamo žive se,očigledno ne tretiraju ravnopravno.Kada ste čuli da se humanitarna pomoć,naročito preko zime,(ogrev,hrana,obuća,odeća,drva,ugalj,agregati…)dotura iz Srbije i socijalno ugroženim Albancima,kao državljanima Srbije,opet po Ustavu i preambuli istog tog Ustava ?!Ispada da je Kosovo deo Srbije,ali da većinski narod koji tamo živi nisu srpski državljani! „Mali nonsens“koji svi srpski političari,AV,Brnabić,Dačić,Stefanović,Đurić,Drecun,Lazanski… prećutkuju!

        1. Onda čitajte nešto zanimljivije,recimo „informer“! Kada nemate validne činjenice onda se krijete iza floskula i parola.Samo me jedno zanima: šta NIJE tačno u mom komentaru?

  2. U holu zgrade međunarodnog Crvenog krsta u Ženevi stoji tabla sa natpisom „Budi human kao što je bila humana Srbija 1885.“ Zasto EU ne reaguje???

    1. „Budi human kao srpsko-srnogorska vojska prema albanskim civilima 1912.-1913.god.“ To ne učite u srpskim školama ?!

  3. Članice ovog udruženja su jutros krenule iz Beograda u Kosovsku Mitrovicu, gde je trebalo da uruče prikupljenu humanitarnu pomoć za žene i decu u porodilištu.

  4. Ako su zalihe u bolnicama pri kraju treba traziti odgovornost dobavljaca jer svi znamo da se lekovi i sanitetski materijal uvoze iz vise zemalja iz kojih i uvozi i sama Srbija iz koje se takodje slobodno mogu uvoziti uz neophodnu proceduru koju primenjuju sve zemlje sveta
    Ako Srbija tera po svome onda su lekovi mogu nabaviti iz drugih zemalja, koje imaju svoja predstavnistva i magacine sirom Republike Kosova. Prema tome ne postoji kriza u snabdevanju lekovima i robo, nego postoji kriza u nekim usijanim glavama.

  5. Nista vam nije sveto!! Kakvi su to ljudi!! Kako humanitarna akcija narusava bezbednost??

  6. Ovo je stvarno jezivo da ni humanitarna pomoć ne može da stigne do Srba na Kosovu, do neba i porodilja, pa gde je ta Evropa, zašto već jednom nešto ne preduzme, pa i za vreme rata humanitarni konvoji su uvek mogli da pomažu ugroženima, a sada u vreme mira ovako neljudsko ponašanje Albanaca. Strašno.

  7. Zalosno, da iz necijeg hira ugrozavaju zivote naseg naroda zbog nedostatka osnovnih namirnica, smetaju im ove zene koje nose pomoc deci

  8. Bravo žene velikog srca! Biće nas dok budemo brinuli jedni o drugim, Bog će se pobrinuti za ostalo

  9. Docice dan kad ce hrana i lekovi nestati na Kosovu, pa nece biti ni za albance, pa cemo da vidimo sta ce tad.

  10. Veliko bravo za ove zene!One su primer kako se ponasaju oni koji brane srpski narod na KIM!One su primer koji ce i ostali slediti!Samo da ove šiptarske životinje nisu ometale prolazak, sve već bilo dopremljeno majkama i deci!!

  11. Svoju veliku sramotu siptari pravdaju jos sramnijim obrazlozenjem zasto nisu pustili zene sa humanitarnom pomoci deci, time eto kako su one doslle da protestvuju, da nije tuzno bilo bi smesno.

  12. I cise nego sramotno zabraniti humanitarnu pomoc…pa ovo se nije desilo nikada…monstruozno…Da li ce svet sada konacno otcoriti oci I prekinuti ovo Albansko ludilo…

  13. Sramno ponasanje i stalna provokacija Albanaca. Konstantno maltretiranja Srba dok ne priznamo Kosovo.

  14. Sramota, da nisu pustili vozilo u kojem je bila humanitarna pomoc koja je poslata u Mitrovicu!

    1. Dali je moguce u demokratsko srbiju da Beograd zatvori carinu na presevo .-Gnjillane ??
      Sramota

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.