Zavetnica o Zavetnici: Đurđević Stamenkovski se ponaša kao robovlasnik 1foto FoNet Ana Paunković

Predsednica Opštinskog odbora stranke Zavetnici u Bujanovcu Jelena Tomić izjavila je danas da se Milica Đurđević Stamenkovski ponaša kao robovlasnik, a ne kao šefica partije.

Tomić je za portal Bujanovačke kazala da nova ministarka neće ni da čuje za Bujanovac.

„Stranka, odnosno novopečena ministarka je digla ruke od Bujanovca. Bili smo joj dobri kada smo joj sakupljali potpise za izbore, da bi nas na kraju obmanula. Ona se ponaša kao robovlasnik, a ne kao šefica partije“, rekla je Tomić.

Dodala je da se maksimalno angažovala u stranci, a da je zauzvrat dobila totalno nepoštovanje od strane predsednice, aktuelne ministarke.

„Plaćala sam kiriju za kancelariju iz svog džepa, a kad sam je zamolila da stranka preuzme to ostala sam bez odgovora. Bez odgovora su ostala i sva druga moja pitanja, zahtevi i molbe. Zbog toga sam otkazala kancelariju jer mi na pamet ne pada da je sama plaćam, a na mestu predsednice odbora samo figuriram“, kazala je Tomić, inače radnica Opštinske uprave.

„Jedino što nam je ovde obećala je srpstvo i tako uspela da probudi emocije kod ljudi u Bujanovcu koje je kasnije izdala“, dodala je Tomić.

Kako tvrdi, Đurđević Stamenkovski joj je svojevremeno najavila pomoć za decu Bujanovca, ali se na kraju ispostavilo da od toga nema ništa.

„Sve sam joj verovala, a ona se pripojila SNS-u i postala ministarka iako je stranka ostala ispod cenzusa pa se ispostavilo da su glasine koje su kolale uoči izbora bile tačnije od njenih reči i obećanja. Svakodnevno sam je zvala i slala poruke s pitanjima šta Bujanovac može da očekuje od nje i ministarstva koje vodi, ali me ni odgovora nije udostojila iz čega se jasno vidi koliko joj je zaista stalo do nas kad joj čak na pamet ne pada da stranka odvoji kiriju za kancelariju“, kazala je Tomić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari