Zavetnica o Zavetnici: Đurđević Stamenkovski se ponaša kao robovlasnik

Ostavite komentar


  1. Jelena,pa ona se lazno predstavila kao politikolog a nije zavrsila FPN .Dta si od nje ocekivala !Ti si fakultetski obrazovana osoba,ona radi lazno.Prevarantkinja je ta osoba iz Kaludjerice.

  2. Šta se gospodjo sad žalite? Pa ko god je malo mozga imao mogao je videti ko je ova lažljivica. Ne znam, kako vas je obmanula…

  3. Naši stari su govorili: “ Okatog nije greota prevariti!“ Tako da gospođo nije mi Vas uopše žao!!! A može i ona: “ Ko sa đavolom tikve sadi, one mu se na kraju obiju o glavu! Ču, ponudila Vam srpstvo i vi prezadovoljni?! Ja bi se zapitala, šta sa mnom nije u redu takođe!!

  4. Zasluzili ste sve sto vam se desilo.Ako ste tako naivni sto se bavite politikom i obmanjujete druge ?

  5. A bre, bre! Pa ona prevari Boškića a neće vas.Ona je svoje dupe uvalila u fotelju, a vi na tronošce. Treba da vam je jasno, to je žena pica sa dva lica, a još i Zavetnica.

Ostavite komentar


Politika

Okupacija Kosova nije opcija? 8

Okupacija Kosova nije opcija?

Nije verovatno da će predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, proglasiti okupaciju Kosova, jer bi se time zamerio Zapadu i to bi bila samoubilačka misija. Uz to bi morao da kaže ko ga je okupirao, da li Albanija, Amerika, UN ili Kurti, smatraju sagivoornici Danasa komentarišući mogućnost da se Vučić odluči na proglašenje okupacije dela teritorije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.