Zavetnici traže od rukovodstva Srbije da pomogne Dodiku

Ostavite komentar


  1. Dosadni ste Zavetnici rusofili. Neka se bori sam , ko je on da mu se pomaze pa sada zarda ovih iz Bosne budemo sankcionisani i izilovani … Ama dokle vise da budemo zrtvovani!!!!

  2. Ogranak SNS a traži da centrala pomogne Dodiku???A dotični je sam sebi pomogao (ogromno bogat i isto toliko primitivan,uništio RS).U Srbiji ima pandana.

  3. Dodik, Vulin, Zavetnici, Dveri, Nova DSS, POKS, … Takozvana koalicija „Gavarit Maskva“.

  4. Svi iz stranke Zavetnici da se presele tamo , tako ce najbolje pomoci i uciniti maksimalno sto mogu . Zasto se to nece desiti , ne zanima ih nas narod tamo ( trtljaju tek da nesto kazu ) i ovde im je glavni napoj od svih nas gradjana Srbije .

  5. Snalazi se on vrlo dobro sam.Ako ga žalite,provedite ga sebi,oslobodite narod u BiH

  6. Pomozimo Dodiku, ima samo kucu na Dedinju i jos 3 kuce po RS, nepoznati broj firmi a RS je doveo do bankrostva.

  7. Ubiranje jeftinih političkih poena. Uplitanje u politiku druge države se ne radi javno, osim ako nisi najjači.

  8. Е јаки сте ви заветници кад ову хуљу браните!

  9. Vi Zavisnici bilo bi bolje da tražite da se Bođani vi vrate u Bosni jer od kada dođoše Vuk Šešelj Vučić ni u Srbiji na….smo

  10. Ови завјетници су у заблуди тражећи да Србија спашава највеће морално, културно, материјално и политичко зло које је задесило Српски народ од краја деветнаестог вијека до данас .

  11. Milorad Dodik nije ono za šta se izdaje to javnost u Srbiji ne razumije dovoljno.

  12. Сви коментари антисрпски. Браво за упорност у помагању да нестанемо. Ипак Додик је изнад свих на Балкану. Није полтрон и улузица. Не треба њему помоћ Вучића. Је има моћније залеђе; Велику Русију. ( Објавили сте коментаре мржње, објавите и овај ) хвала

  13. Pa sakupite para od nesrecnog naroda pa pomazite prebogate ? Sta ce njemu vila na Dedinju ?Ko je on -uzurpator primitivan i nepismen isto kao i vi sto ga branite?!U ZATVOR !!!

  14. Bolje da su pre nekoliko godina trazili od Dodika da bude malo kooperativniji i ne zabada prst u oko Zapadu. Svi cemo platiti za njegovo neodgovorno ponasanje.

  15. Kao što je Vučić uništitelj Srbije, tako je Dodik najveći neprijatelj Republike Srpske. Njemu treba pomoći da što pre ode na suđenje zbog brojnih kriminalnih aktivnosti. Zavetnici, kao i uvek, patriote na papiru.

  16. Jadni ste vi Zavetnici i patriote, kada branite jednog ratnog profitera, koji je uz pomoć Nato transportera doveden na vlast.

  17. Bože kakvi otrovni natovci ispaljuju strele protiv Srba. Očigledno su im dolari isprali mozgove. Ne razumeju da uništenjem Republike Srpske ceo srpski narod postaje rob bolesnih zapadnih krvnika koji su nas tri puta ubijali u zadnjih 100 godina.

  18. Ajde zavetnici branite tu bitangu koji je prvi rekao 2007.god.da je bio genocid u Srebrenici. I vi sad ajde da pomognemo fukaru. Sram da vas bude. Jaka sre mu vi opozicija.

  19. Vladimire, hvala za ovaj komentar! Bilo je zabrinjavajuće čitati ove komentare gore!

  20. Od toga što vi tražite nema ništa. Sobzirom da prvo treba da se pita Hil šta da se radi rezultat vam je poznat.

  21. Šta ima Srbija da pomaze njemu više, kakve veze Srbija i Republika Srpska imaju veze, dve države samostalne, svako neka vodi brigu o sebi ! Čuj zavetnici traže da se pomogne balvanu, pa idi tamo zavetniče pa mu pomaži, oslobodite Srbiju smrada i taloga.

  22. Drustvo Zavetnici zasto Srbija treba da pomogne stranom drzavniku koji je inace bogat i skriva ko zmija noge, pomozite mu Vi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.