Zavetnici ponovo izbrali Milicu Đurđević Stamenkovski za predsednicu, ona pozvala na nacionalno okupljanje

Ostavite komentar


  1. Samo pravi odgovorni ljudi kao sto je Aleksandar Vucic mogu da vide Srbiju u pravom smeru i pravcu

  2. Koliko je situacija OPASNA PO VLAST govore komentari botova i uznemirenost stranackih aktivista.

  3. Od ovih SAMOPROGLASENIH profesionalnih „patriota“ pripadne muka. To sto takvi u celom svetu bogato i lepo zive potpirujuci nacionalisticke strasti i RATOVE, nije utesno. Zato sto takve (iz istog razloga) podrzavaju „ugledni intelektualaci i profesori“ Miloš Ković, Časlav Koprivica, Ratko Ristić i Slobodan Samardžić. „Srbiji nije potreban DOS 2, već nacionalno okupljanje“!!! Pa mi se nacionalno okupljamo vec vise od 30 godina i PROPADAMO! „Ona je istakla da je zadatak državotvornih snaga da ponude drugačiju politiku od aktuelne vlasti, naročito kada je u pitanju Kosovo i Metohija.“ Eh, blago nama sa vama! Interesantno je to da kada bih ja izasla na ulicu u vikala kako sam najlepsa na svetu strpali bi me u ludnicu. A kada ovi nepomenici koji huskaju na mrznju, kazu da su (sta to uopste znaci) DRZAVOTVORCI, nista. Pa gospodo NISTE nicim zasluzili to ime koje ste SAMI SEBI pripojili. Naprotiv. Vi ste unistitelji Srbije.

  4. Mica se pokazala kao veliki kriticar i trn u oku vlastodrzaca koji bi da olako predaju Kosmet sto se vidi i po napadima rezimskih botova.

  5. Ta informacija je od krucijalnog znacaja,aamo sto je potpuno ne bitna i nevazna.Koga interesuju Zavetnici!?Stranka koja ne zna da li je levo ili desno orjwntisana!?!

  6. Poziva na nacionalno okupljanje i naglasava da nacionalno okupljanje nije sabiranje oko lidera i pojedinaca, a vec izabrani rukovodioci.

  7. I Milica jos plovi u vodi sa ostalima iz opozicije, samo jos da odluce ko ce gde da se iskrca, nisu jos nacisto.

  8. Ne znam na sta igra Milica? Odmah pominje slucaj Kosova, pa domacu privredu i selo. Navodno ce da se okrenu nama sa sela. Videli smo sve kako su i sta su do sada oni uradili dok su imalu tu priliku.

  9. Opozicija je davno imala priliku, koju smo svi imali prilike da vidimo kako su iskoristili. Nauzimali se para, bile im bitne fotelje. E sad kad su se istrosili sad bi da se vrate po jos.

  10. Nema Milica dovoljnu snagu i mudrost da vodi jednu politicku opciju, ali kako ste sejali tako cete posle da zanjete.

  11. Ma kakvi zavetnici i dveri to su radikali!!Pa dobice taman glasova koliko i radikali – znaci nista!SAMO DA SE SKLONE PREKO GLAVE MI JE NEPISMENIH!°

  12. Kao liberalni demokrata, u potpunosti se slažem sa gospođom Milicom Đorđević Stamenkovski, da nam ne treba neki novi DOS 2. Da uz njega ne bismo dobili nekog novog Koštunicu.
    Kao izrazito proevropski nastrojen, ne želim da oni za koje bih glasao, na izbore izađu zajedno sa „Gavarit Maskva“ koalicijom(Dveri, Zavetnici, Nova DSS, POKS, … Narodna Stranka?).

Ostavite komentar


Politika

POKS: Evropska unija se raspada i ne može biti garant za Rio Tinto 10

POKS: Evropska unija se raspada i ne može biti garant za Rio Tinto

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) ocenjuje da su otkazivanje posete Mađarskoj predsednice Vlade EU Ursule fon der Lajen i najava najviših evropskih zvaničnika da će bojkotovati konsultacije dok Mađarska predsedava EU dokaz da su u ovoj organizaciji podele toliko nepopravljivo duboke da ona dugoročno ne može opstati.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.