Zavetnici: Nacrt Statuta ZSO finalni pokušaj Zapada da Srbiju trajno ukloni sa Kosova i Metohije

Ostavite komentar


  1. Ako akbanci sve resavaju po kosovskom nazovi ustavu, onda i Srbija sve treba da resava i prihvati iskljucivo ono sto je po Ustavu Republike Srbije.

  2. „Jedini način da se Srbija odupre svim daljim pritiscima i sačuva bezbednost svog naroda na Kosovu i Metohiji jeste odbacivanje Ohridskog sporazuma i rešavanje svih otvorenih pitanja sa Prištinom u okvirima Ustava“,
    Samo jos da objasne kako su to namerili da izvedu…

  3. Zavetnici izgleda su prespavale raspad YU-a. 1999 sa Kosova su se izbacile sve represivne i administrativne strukture kao rezultat bezuslovne kapitulacije YU. Ako neke administrativne strukture srbije su ozivljene to su ilegalne i tako ce se tretirati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.