Zavetnici: Vlast uvodi Srbiju u konfrontaciju sa Rusijom

Ostavite komentar


  1. Samo ovi iz Zavetnika da cute i da se ne javljaju po tome pitanju. Ici na sastanak sa nekim ko zeli da uvede sankcije Rusiji i ko izjavljuje da je Srebrenica genocid

  2. Srbija ima svoju zemlju i ne zavisi od nikoga treba da bude neutralna zemlja kao i vojna nije srbija kriva za rat u ukrajini nego su oni sto su se mesali zar se to ne vidi ? I izbacili namerno rusiju sto nisu imali prava zbog zlocina nije istina rusija je namerno izbacena jer su zeleli da je izbace i da je njima lakse i da sprovode svoj cilj i svoju pobedu silom i sve te sankcije protiv rusije sve je to sila sto i svi vidimo koja se nepravda cini i samoj rusiji !!!

  3. Rusofilsko unistavanje Srbije ulazi u svoju poslednju fazu, Zavetnici, Oslobodjenje, DSS, Dveri i ko zna koliko jos. Ima li srba koji nisu rusofoli.

  4. Velika greška Republike Srbije je ovo jučerašnje glasanje na GSUN.

  5. Nećemo da se žrtvujemo nizakoga pa ni za ruse…oni se nisu žrtvovali za nas, gledali su svoj interes 1999 i još nas podetrekivali na sukob sa nato-om. Sada je najednostavnije da napuste Ukrainu a ne da traže da ih podržavamo na sopstvenu štetu u ovoj suludoj agresiji na tuđu zemlju.

  6. Kako se usudjuje da donosi takve odluke bez konsultacije sa narodom? Vise ne treba verovati ni u jedno slovo tog izdajnika. Jedva cekam da izadjemo na ulice i trgove i pokazemo mu koliko nas je potcenio.

  7. Vi surujete sa NATO i EU strankama a smeta vam sto su ovi sad glasali za suspenziju. Niste nista bolji, samo obmanjujete javnost.

  8. Koliko god rusofila bilo ovde treba da budu svesni da je mnogo i onih drugih koji nece dozvoliti da ova zemlja bude guberinija onih koji su nam kroz istoriju daleko vise puta uvalili… nego sto su nam pomagali. Bilo bi dobro da malo vise citaju i slusaju ljude koji nesto znaju a onima koji planiraju da ubuduce osnivaju stranke savet da batale te srednjevekovne nazive poput nekakvih „zavetnika, dveri i sl.“ Ovo je 2022. godima ali ne pre nove ere. I skidajte onu sramotu sa zida kod Njegosa. I Rusi nam se smeju zbog ovolike zaludjenosti tudjim predsednikom koga najmanje polovina njih ne podrzava.

  9. Zavetnici najbolje da cute posto su se prodali,sve pogazili.Jedva presli cenzus,slagali glasace,sad nesto mudruju kao da su najjaca stranka,shvatite vase misljenje nije bitno.

  10. Srbi stradaju uvjek od domacih izdajnika.Uce u Nato tek kad ga vise ne bude bilo.

Ostavite komentar


Politika

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika 10

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika

"Poslanici Skupštine Srbije nisu bili obavešteni da će Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske prisustvovati sednici parlamenta na kojoj bi trebalo da se usvoji Deklaracija koja je usvojena na svesrpskom saboru. O njegovom prisustvu saznali smo iz medija. To je grubo kršenje poslovnika Narodne skupštine, ukoliko mu bude data reč", kaže za Danas Danijela Nestorović, poslanica Ekološkog ustanka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.