Zavetnici: Vučić treba da odbije sastanak sa Kurtijem

Ostavite komentar


  1. Ovde niko ne zna sta je pametno uraditi. Ali svakako da se ne treba povuci, nego treba oci u oci izaci. Kao što Vučić i radi.

  2. Zašto da odbije sastanak pametnjakovići jedni?! Time bi samo naneli štetu Srbiji što vi i želite.

  3. Nismo ni sumnjali da bi vi zavetnici odbili sastanak sa Kurtijem,sta drugo od vas i za ocekivati,a sta je samo razlog tog vasef odbijanja?

  4. Da, Vucic odbije sastanak sa Kurtijem i sta bi onda bilo,onda bi nas narod koji zivi na KiM najvide izgubio ostavili bi ih na milost i nemilost Kurtiju i sta onda?

  5. To sto bi zelite ostavite za sebe a pustite Vucica da radi u interesu gradjana kao i do sada sto je radio.

  6. On je odbio sastanak sa Putinom, misleći da će zapad,koji je sve ovo zakuvao, da mu pomogne, malo sutra.

  7. Tako to biva kada nema platforme za pregovore.Jedan covek pregovara u ime drzave,niti neko zna o cemu pregovara,niti ima bilo kakvu odgovornost.Zar misli Vucic da je Kurti naivan,da ce dozvoliti formiranje zaednicu srpskih opstina bez priznanja Kosova

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.