Završen 20. Protest protiv diktature, podrška Maršu za nauku

Ostavite komentar


  1. Ovaj momak koji kleči sa cigaretom u ustima je juče bio u vidno alkoholisanom stanju. U flašici koja se vidi na slici nalazi se rakija ili neko drugo alkoholno piće. Video sam ga juče nekoliko puta. Takođe, primetio sam da dosta ljudi sa sobom nosi "unučiće" vinjaka i pelinkovca i limenke piva. To su sve stvari koje štete protestu i mogu da izazovu incident neke usijane glave.

  2. Kada su se demonstranti vec nasli ispred SANU (srpske akademije nauka i umetnosti) trebali su pozvati Matiju Backovica -srbina po profesiji da im se obavezno pridruzi.

  3. Protest JOJ udruženja protiv volje naroda, nastavlja se dok se izbori ne ponište i na mesto Predsednika vrati Tomo a Vučić na mestu Premijera ostane do kraja mandata, logično zar ne!

  4. Porucite tim naucnicima da nesto naprave i zarade. Nihova titula vredi isto kao Nebojsina. Stiv Dzob nije imao titulu i nije ziveo na tudjoj grbaci kao ovi sto nikad nisu NISTA napravili. Drugo objasnite sta je SSRNJ bils SFRJ. Ts demokratska firma je unistavala Srbiju. Unistavali ste pteko 12 godins sad kad je bar malo krenulo vi omladinci SSRNJ setate da je UNISTITE. Bar objasnite kako je Srbija unistena od vas komunista .
    Pozdra

  5. "Smena kompletne politicke elite na celu s Aleksandrom Vucicem". Vrlo je vazno sto je taj zahtev opstao. Ali, gle, nije.

  6. Шта ће нам наука? Доста је вечерња осмољетка.Те АВ воли!

  7. Da su se magarci bar jednom obratili studentima nego ćute. Sram ih bilo

  8. Pa neka protestvuju, ali bih pitala kako bi prošli da su u Nemačkoj, i da su na institutu Maks Plank da rade za džeperac odatle studenti svi beže jer su im plate male.Neka probaju da odu za bilo koju države EU da vidimo kako će proći. Ni EU više ne izdvaja novca za razvoj nauke, sada je najvažnija razvoj tehnologije,.Protesti neka traju i do deset godine ali bi trebali da bude realni.

  9. Živim u malom mestu svi "lepo" žive cuju se psovke, kuknjave, isekli struju, nema posla, nema lekova, dolaze da popisuju stvari zbog duga ali svi "lepo" žive. Niko da se pobni. Šta je to sa nama jer smo toliko postali pasivni, naviknuti da nas svi "jašu". Zar su to slobodarski srbi?!

  10. Za P.Perics – kada procitas ovo sto si napisao(la), da li ista razumes, majke ti? Najbolje je kada vi nepismeni ocenjujete naucnike. Eto dokle je Srbija dosla. A po tebi je krenulo. Jad.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.