Završen 21. Protest protiv diktature (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Protesti su jos prvog dana izgubili smisao jer se njima nista nece postici. Problem se ne resava na ulici.

  2. Zavrsio fax, hteo posao u rodnom gradu. Dobio ga tatin sin sa dvopadeznim izrazavanjem. Odradeo atest za argon varioca. Pozdrav iz madjarske….

  3. @Dusica Kad bi demokratija funkcionisala i kad bi institucije normalno radile, ulicni protesti ne bi bili potrebni. Ali ovo je zemlja u kojoj se ne mozete pouzdati u drzavne institucije. Prevare i korupcija na svakom koraku.

  4. КО СУ ВУЧИЋЕВИ ИНСАЈДЕРИ У СТУДЕНННТСКОМ ПРОТЕСТУ
    Драге колеге, наш протест је сјајно почео! Одржавамо темпо сваки дан и идемо даље!
    Али, сви сте приметили да се на челу студентске колоне од недавно "дере" један грмаљ у црвеној јакни, мало феминизираног женског гласа. Он прати кола са музиком, држи мегафон у руци. Он иде поред кола са музиком, користи мегафон да кобајаги усмерава колону и тиме убацује своје стереотипне "доскочице". Али, ко је у ствари овај човек кога чак ни организатори протеста добро не познају?
    Он је Вучићев убачени пас који има задатак да растерује све оно што би од студентских демонстрација направило масовни протест, како овај заправо не би успео.
    Сви знамо да Вучића на власти држе људи са запада, али и то да је руска дипломатија трома и да се он позива на њу , тврдећи да га Русија подржава. Ако би руска дипломатија најзад ЈАСНО ПРОГОВОРИЛА да су студенти у праву, Вучић би пао као трула крушка. Запад га више не би подржавао , јер га ни Трампова администрација (због "донација" које је дао Клинтоновој из сиромашног српског буџета) више не жели. Значи, он се држи још само на нејасним изјавама из Москве.
    Руска телевизија би ту решила готово све и утицала на то да вучић најзад падне. Она би снимила праведне студенте и преокренула ситуацију за 24 часа.
    Али, ту и јесте цака. Вучић је послао своје људе међу студенте како се управо то не би догодило. Неидентификовани грмаљ у црвеној јакни са женским гласом који на челу колоне, кобајаги усмерава студенте поред кола с музиком, је уствари Вучићев инсајдер. Он је јавно, пред свима ОТЕРАО РУСКУ ТЕЛЕВИЗИЈУ КОЈА ЈЕ БИЛА ДОШЛА ДА СНИМИ ИЗЈАВЕ СТУДЕНАТА ЗА ПРОГРАМ "Раша Тудеј". Руски новинар је у ствари био Енглез који за ову телевизију ради и који је желео да сними истину, али га је неидентификовани буџа са женскастим гласом отерао, вичући: Нећемо руску телевизију! У преводу: нећемо да Руси виде истину, да промене мишљење и напусте Вучића !
    Зато опрез колеге. Чувајте се овог човека. Препознаћете га: иде поред музичких кола, висок је , има ниско чело и женскаст глас, држи мегафон и глуми студента!
    Чувајте се Вучићевог инсајдера!

  5. To su sad one procesije kao sto su nasi stari nekada u susna vremena prizivali kisu. Ali ne pomera se tako tocak istorije.

  6. Borimo se protiv namestenih konkursa kao što je onaj za prijem 2 doktora medicine na institutu za reumatologiju u Beogradu avgusta 2016.god. kada je primljena SNSova dr Ivana Vranjković zbog koje je Zlatibor Lončar i raspisao konkurs da bi ih čak i direktor instituta prof. Damjanov molio da se primi i njegova veza dr. Marija Atanasković pa je zato raspisan konkurs za dve osobe. Trenutnia se ivana hvali kako koj je loncar sredio specijalizaciju iz interne med.i posao za brata

Ostavite komentar


Politika

vilijam barns

Glas Amerike: Upadljivo ćutanje Beograda o poseti šefa CIA Vilijama Bernsa

Boravkom na Kosovu u četvrtak i petak, direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns okončao je posetu regionu tokom koje je obišao i BiH i Srbiju, ali je poseta Beogradu ostala obavijena velom tajne - od detalja da niko u Srbiji nije ni potvrdio Bernsovu posetu, do toga s kim je i o čemu razgovarao, piše Glas Amerike (VOA). 

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.