Završen šesti protest „Srbija protiv nasilja“: Najavljeno novo okupljanje ako se ne ispune zahtevi

Ostavite komentar


  1. Kako ste podli ova odela pripadaju gospodi iz dosa koja je sve razrusila u srbiji

  2. Do pobede
    Autokrata ixnjegovi potčinjeni su ružna prošlost Srbije i njenih gradjana.

  3. BRAVO moja podrska zao mi je sto nemogu prisustvovati ovom protestu protiv nasilja.

  4. Jesu to oni što su zapalili Skupštinu pre 23 godine ili njihova deca?

  5. Ne folirajte se protestanti, ne pravite vi „Protest protiv nasilja“ već protiv Vučića. I tolike ste neznalice da ne smete da kažete šta zapravo radite. I zbog toga je protest propao, stim što je propasti lavovski deprinela nesposobna, neugledna i neupotrebljiva opozicija, koja se uvukla da se pokvareno šlepa uz proteste.

    Medjutim, pored napred rečenog postoji i sledeće:
    Bgd je sistemski sredjen i prigrabio je SVE IZ Srbije: Vlast nad Srbijom, Finasije, Bankarstvo, 90% uvoza ide preko Bgd, kultura, sport, Bgd metro gradi Srbija … sve, sve … beskrajna pljačka.

    E zbog napred navedenog (a i, kao što rekoh, niza drugih stvari) vaši protesti se nikada neće proširiti na celu Srbiju. Nesposobni i nepošteni ste da to uradite i, zbog toga, ne mogu protesti nekoliko procenata Beogradjana da odlučuju o Srbiji. To što protestanti traže na REFERENDUM cele Srbije, pa ako tako prodje onda OK, svaka čast.

    Beograd, ako produži da destabilizuje Srbiju, treba da se odvoji od ostatka Srbije. Sam da se izdržava. Dosta smo ga izdržavali.

  6. Ne brinite za prsten, kriticna masa vec postoji, samo izvolite izazovite je.

  7. Имао бих питање за уредништво!Да ли су сви присутни на протесту били грађани-становници градова,или је био и неки становник села?Шта са њима???

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.