Završena sednica Vlade: Šta tačno piše u paketu mera koji je dogovoren na sastanku Vučića sa Srbima sa KiM

Ostavite komentar


  1. Novi paket mera za nase gradjane na Kosovu ce pomoci da im se olaksa zivot, tako to radi odgovorno drzavno rukovodstvo

  2. Zasto sastanak nije odrzan u Narodnoj Skupstini ? Ko je zakljucao narodni Parlament ? Kakva su ovo izivljavanja nad narodnom voljom, Ustavom i tzv zakonima ove zemlje ?

  3. Ma kakva vlada i ministri to su obični klimači glave i naturščici , a njihov gospodar i glavni glumac donosi odluke.

  4. Sve je više manje isto osim što će nas još više ojaditi a sebe učiniti bogatijim. Trpanje para u džakove.

  5. Ni mala deca više ne veruju u prazne priče , a šta ćemo mi da uradimo ako ne ispoštuju naše zahteve. Da podignemo borbenu gitovost 10 i put sa tri helikoptera po Kraljevu i Raški

  6. Nacinom kako se zvanicni Beograd obraca srbima sa Kosova nije miroljubiv znak. To je artikulacija pokojnog milosevica preko usta aktuelnih zvanicnika. A zna se ishold te artikulacije…Vucic ne mora da ide tim stopama…zvanicni Beograd treba da zna da Srbija model 2006 ne moze da ima za JSP Kosovo od 1999.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.