Završna debata pred izbore u DS-u

Ostavite komentar


  1. Prva zamerka cetvorici kandidata za predsednika DS je to sto nijedan nije odustao /ustupio mesto zeni kandidatu/ ili insistirao da DS za predsednika stranke kandiduje zenu, a ima ih veoma pametnih i dobrih /Comic, Vuckovic, Marjanovic, Jerkov…/.Drugo, sustinske promene nece uraditi oni koji su godinama u vrhu DS-a mirno posmatrali kako se stranka "udaljava" od ideja Zorna Djindjica /Sutanovac i Pajtic/. Znaci ostali su Lutovac i Antic. Uteha, ne samo clanovima DS vec i gradjanima koji su bili i ostali postovaoci Zorana Djindjica, nije to sto je i ovakva DS /nikakva/ BOLJA nego sto je SNS ikada bila i kakva je sada /lazljiva, nesposobna, nestrucna, sa pravosudjem koje kontrolisu politicari, nikakvim informisanjem, progonom novinara /Skoro, Beckovic, Geoprgijev, Sejdinovic, Gruhonjic…/.Tu je NOV samo Srboljub Antic, koji je ziveci i radeci u belom svetu "naucio" kako narod zivi u demokratskom svetu i kako bi trebalo da zivi i u Srbiji, /slicno kao i Sasa Radulovic/.

  2. Pajtiću biti Predsednik DS-a, Premijer vojvođanske vlade, imati obaveze kao profesor – što je mnogo mnogo je . Odmori se čoveče. Dovoljno je što si prvi među jednakima u parlamentu. Šansu treba dati ostaloj trojici kandidata. Svi su kvalitetni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.