Završen skup koalicije „Srbija protiv nasilja“: „Vučić kukavan nije shvatio da je Srbija stala 3. maja“ (VIDEO, FOTO)

Ostavite komentar


  1. I ja sam sa vama. I mi, dobronamerni gradjani ove zemlje smo uz vas. Onaj ko voli svoju zemlju on je ne potkrada!!!

  2. Dole parizer dahija. Srbija mora da stane jer juri u tandariju. Da stane i potom krene u suprotom smeru, u smeru demokratizacije.

  3. Radujem se narednom ponedeljku, da udahnem neki sveziji vazduh u svom gradu, ociscen od parazita.

  4. Beograde,svi gledaju u tebe,jer osvajanjem vlasti progresivne i proevropske Srbije zivot ide ka normalnom i ljudskom.Zato svi podrzavamo Beogradjane da na glasanju zbrisu SPS i SNS iz institucija vlasti grada,sve ostalo ce ici lakse.Iskreno i drugarski,do pobede!

  5. Potpuno nepotrebna buka i galama svi koji znaju za koga de glasati će tako i glasati a ovaj skup neće promeniti ničije nišljenje. .

  6. Bez autobusa, bez prisile i pretnji gubitkom posla, bez podmicivanja… ono sto vucic i njegova bahata grupa nikada nece moci. Blizi se slobodna Srbija, sto vise da nas izadje na glasanje. Svaki glas je vazan.

  7. Vec pocelo zezanje na mrezama povodom transparenta „Svi smo mi Miketic“.

  8. Sta znaci podrzavam prethodno misljenje, koje je to prethodno? A ako mislite na ono „nepotrebna buka i galama“ onda ste definitivno botovi. Steta sto ne mislite svojom glavom, bilo bi vam mnogo bolje u zivotu. Blago vama. Napredno. Ziveli

  9. Bravo! Velicanstven skup!
    I to bez autobusa, bez placenog prevoza, bez pritisaka i ucena…..

    !kicanstven skup

  10. Кукавни ни коментате куку леле нема да се објави .
    Ко кукаван ће бити ћемо видимо 18 12
    Ко ће се смије и слави…
    А има и она да је и пад лет….
    Џаба кријете коментаре…

  11. Ljudi NE TREBA nam demokratija! To je sistem u kome dva kretena mogu da nadglasaji Teslu! Ko vam je usadio tu ludačku ideju? Da, stari Grci su izmislili demokratiju ali su i Sokrat i Platon tvrdili da je to najlošiji sistem vladavine. Usput, Grci su izmislili i autokratiju ako ćemo pošteno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.