Zbog pitanja o protestima Srbija protiv nasilja, Vučić bio neprijatan prema slovenačkom novinaru – reagovala predsednica Slovenije (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Po prici g. Vucica moglo bi da se razume da smo mi 100% na suprotnoj strani od EU i prici da smo na putu, u stvari mi jesmo na putu ali ne ka EU, napredno, onako usput, znaci uskoro se moze ocekivati prebijanje demonstranata kako bismo dokazali da smo na putu EU, Ziveli

  2. Predsednik nije ni Hitler ni Musolini već baron Minhauzen, o čemu svedoči i knjiga njegovog mentora Vojislava Šešelja pod tačnim nazivom: „Srpski baron Minhauzen Aleksandar VUčić“.

  3. TO! Budi što bezobrazniji, možda će najzad shvatiti ko si i šta si i da treba da te hitno uklone.

  4. Vučić smatra sebe da je bog zemaljskom svetu ne poštuje svoj narod, njegova reč mora biti zadnja.

  5. Svaki strani politicar koji sada dolazi na poziv diktatora daje mu podrsku i sluzi njegovim interesima. Izuzeci su samo medijatori i diplomate koji pokusavaju da nadju resenje za probleme Srbije i regiona.

  6. Nije sigurno postojala bilo kakva namera da uvredi predsednicu.Niti bilo koga drugog.Samo je van sebe zbog cele situacije i u Srbiji i na Kosovu i Metohiji.

  7. Da to je demokratija… Sloboda medija i izrazavanja… Bla bla bla… A sto su banovani RT i mnogi drugi ruski mediji na teritoriji Evrope od kad je poceo rat… Valjda je ljudski saslusati obe strena pa proceniti… Uh ma kom to svetu…

  8. To su hijene,lešinari ,polu svet,šaka jada ima ih 9 hiljada…..Reče i nije ga sramota.

  9. Otkada se čista istina smatra neprijatnost ili je neprijatnost ako mali kažu moćnima istinu u oči a ovi umesto da je prihvate svete se zbog iste.

  10. Navikao je da se izivljava nad nasim novinarima pa misli da moze da se izivljava i nad novinarima iz drugih drzava sto ne radi ni jedan normalan predsednik kojem je stalo do njegovog ugleda i ugleda njegove drzave.Njegovo ponasanje mora da bude na nivou prema bilo kom novinaru jer je predsednik .

  11. uh@ A kakve Slovenka ima veze sa protestima u Srbiji? I nauči pravopis, molim te!

  12. Jesmo li to zaboravili premlaćivanje ljudi koji su mirno sedeli na klupama u Pionirskom parku toku demostracija pre nekoliko godina? Ista ova vlast…

  13. Sve je lepo rekao. A nepristojni novinar neka se bavi protestima u deželi.

  14. Vucic ko Vucic ! Valjda navikao od svog bivseg „gazde“ i sadasnjeg „idola“ Seselja: Sve je moguce galamom ! E moj Predsednice, Sve nase
    komsije , EU i domaca opozicija, su JEDNO ! Ne zele tvoju laznu Drzavu i Narod, jer ti ih tako predstavljas. Ne zele tvoju surovost i neukost, ne zele TEBE, jer si Seselj br 2 .. Ne pripadas naprednim strukturama i prosvetarima.. Ne pomazes Narodu i Drzavi samo polupismenim jadnicima koje uspevas da potcinis i koristis ! Sve sto te pitao slovenacki Novinar proisteklo je iz ISTINE, a ti na nju nemas odgovor i PREKINI da nas SVE u Srbiji svrstavas u svoj kos ! Sta li je tek ta Predsednica rekla u sbi: Gde to dodjoh, zasto dodjoh, skim da normalno razgovaram i o cemu uopste, kada je to POGRESAN covek!

  15. Tako je predsedniče! Uskoro kada postanemo sastavni deo Ruske Federacije, ugušićemo svaki vid otpora prema vlasti kao što se to radi u toj Evropi koje se gnušamo i od koje bežimo u zagrljaj majci Rusiji.

  16. Vučić se pogubio, više nije ni smešno imati ovakvog klauna koji uzurpuje Ustav Republike Srbije.

  17. Evropo, uvedite nam sankcije zbog njega i gotov je! Bolje i nama i vama!

  18. Jel’ on to rekao: „Nećemo da ubijemo boga u demonstrantima do poslednjeg trenutka“?

  19. @MilanBap

    Raspitaj se sta je sve banovano u Rusiji… A sto ae tice RT… Potrebna je elementarna logika da bi shvatio zasto je banovan.

  20. Da li Aleksandar Vucic ima savetnike za medije da ga posavetuju kako treba da se ponasa i kako da odgovara na pitanja novinara.Izgleda da ga ne savetuju kako treba ili je Aleksandar los djak sto se moze zakljuciti po greskama koje stalno pravi.

  21. Obraćajući se direktno novinaru, on je više puta ponovio da Srbija za razliku od EU nema praksu da „ubije boga u demonstrantima“, ali zato uspešno „ubije boga“ u ljudime koji u parku piju pivo. doduše ni demostranti tada nisu bolje prošli. Da li on misli da se niko toga ne seća.

  22. Ovo diplomata? Na neugodno pitanje ovakve reakcije? Vidi se da nije imao prava pitanja vise od decenije, zivi u balonu gde prava pitanja ne mogu da dodju do njega.

  23. Kakvog mi čoveka imamo na najvišoj državnoj funkciji pa to je za plakati, neverovatno jednostavno. Taj nivo šizoidne infantilnosti, prostakluka i bezobrazluka je nedostižan.

  24. Toksičnije i zlobnije biće od njega nikad nije postojalo. Niti će.

  25. Наравно да новинари знају да уместо полиције наше грађане бију хулигани , Вучићева лична војска,…….полиција посебно ,,воли,, новинаре као и Вучић,па их хапсе и право у бајбукану све док не признају да су рушили државу ,па се нагоде…..Не дај боже Вучићеве демократије и хуманизам…..уосталом,коментар са слов.новинаром говори све,несмеш другачије мислити……хоће ЕУ а пљује по њу….. ,

  26. Bahat, nevaspitan, bezobrazan i agresivni radikal koji je umislio da je bog. Samo sramoti Srbiju.

  27. Pa nije nista cudno od Vucica! On uvek ima svadjalacku volju,pogotovu sa novinarima.A kada nema ko da pita,onda se sa sobom svadja.

  28. Da imaš obraza i ti svi drugi političari poslije toliko protesta podvio bi rep i otišao sa vlasti da pustiš ovaj narod da odahne od tebe

  29. Tako bahat,primitivan lažov nas udaljava od evropske civilizacije i sramoti Srbiju.

  30. Nije džabe učio zanat kod radikala uz skute četničkog vojvode Šešelja .Na svako pitanje koje mu se ne sviđa odbovara agresivno uz nameru da uvredi ,unizi , provuče kroz blato,svakoda ko se drznuo da postavi po njegovu narcisoidnu sujetu neprihvatljivo pitanjepitanje .Izgubio je svaku kontrolu nad glumom „pravog demokratskog predsednika EU orijentacije“.Tu glumu je koristio prilično vešto ,podilazeći „patriotskom“bloku oji živi u kosovskom mitu nastalom u vreme Miloševića i ulaska SPC u sve pore društva i njeno perfidno brisanje sekularnosti države .Sva ova dešavanja protesta građana,su mu poljuljala temelje koji se polako urušavaju jer nema pouzdane saradnike koji mu mogu kontrolosati bitne poluge vlasti koje je on lično prigrabio sebi,imenujući oko sebe samo poslušne statiste dajući im funkcije , a kojima je osim zvanja , poltronstvo najveći uspeh u životu . Bivši Radikal je sateran u ćošak u kome očekuje minimalnu pobedu na novim vanrednim izborima .Ima šanse jer ponovo deli pare po broju najvećem delu biračkog tela a to su penzioneri i veliki broj stanovništva sa niskim primanjima koje opozicija uvredljivo naziva „sendvičarim“ i „botovima“ koji žive van velegradskih „krem, intelektualnih krugova“.Uvreda stvara inat i otpor koji odgovara „velikom“ vođi “ Srbinu “ a ne odgovara „zapadnom EU , NATO plaćeniku “ oličenom u liku opozicije.

  31. Razobruceno . Pati , nedostaje mu Jansa , muti i drugi sa kojima se tako lepo igrao. Sad je blizu poslednji cin , tu nema veselja , glumci mogu da mu objasne …

  32. Kaze ima proteste vec 10 god. i ubedjuje nas da je zlatno doba….

  33. Kada će procesuirati ratne zločince, ubice nenaoružanih , golobradih vojnika?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.