Zbrka oko vakcina ne utiče na Vučićev rejting

Glasači vlasti ne vide problem u pogrešnim najavama o količini i terminima vakcinacije svih građana, tvrde politikolozi za Danas

Ostavite komentar


    1. Prosečan Srbin je i ovakav i onakav. Mene više brine objektivnost dnevnog lista Danas koji za mišljenje pita režimske eksperte. Barem dvoje od četvoro ovih je zaposleno u agencijama čiji su vlasnici deo političko-poslovnog aparata SNS.

    2. Iz dana u dan ne prestaje vaše pljuvanje po predsedniku. Dal’ se iko od vas potrudio da nabavi vakcine? Ne, vama je samo važno da napadate! Ni za šta drugo i niste sposobni.

      1. A kako bi iko od nas mogao da ih nabavi? A, da kojim slučajem i može, ne bi mu bilo dozvoljeno jer samo je jedan Bogomdan AV. Koliko je narod zaluđen ili primoran da pravda njegove najveće gluposti vidi se iz tvog komentara.

  1. Nađite druge sagovornike.U Hrvatskoj su očekivali oko 180.000 doza iz EU.Dobili su oko 9700.Fajzer radi što je Tramp naredio.Prvi SAD.Zato je EU smanjila drastično narudžbu (bilo na RTL Croatia).A uzmite da Putin,Vučić,Milanović se neće vakcinisati.U Hrvatskoj oko 40% po RTLu se neće vakcinusati.U Francuskoj predlažu zeleni karton koji će imati vakcinisati i samo oni će imati pristup restoranima,gradskom prevozu,školi,vrtiću.

  2. Kod svakog psihički zdravog čoveka sa normalnom inteligencijom Vučićeve priče o bilo čemu, pa i o vkacinama, ne mogu da poljuljaju njegov rejting, koji je na nuli, jer ovaj jadničak više apsolutno ne zna šta priča, te njegove izjave idu po onoj “ … laje, vetar nosi“…

  3. Колико се ја сећам, Прворођени је најавио 1,8 милиона доза Фајзерове вакцине, до краја године.

    1. Da li si ti mozda pokusao? Ako cemo pravo, Vucic se sam namesta da ih nabavlja, posto je to posao VLADE. Sto zapravo znaci da on ponovo krsi Ustav.

  4. Najbitnije je da je vakcina stigla u Srbiju, a takođe verujem da će u narednom periodu biti još kako bi svi građani bili bezbedni.

  5. Ko lapi 187 komada jednokratne Fajzerove vakcine dok se obezbeđivalo skladištenje hladnog lanaca na Torlaku. Jel to samo za najuže rukovodstvo SNS -a i njihove uže porodice i familija?

  6. Galimatijas sa vakcinama ce u Srbiji po obicaju biti finalizocan hapsenjem i aferom kao i sa vakcinom Focetria 2009.godine

    1. Браво, по обичају дежурни пљувачи раде свој посао.
      Ајде, шале ради, реците шта сте позитивно урадили за просперитет целе земље Србије.

  7. Na kraju je stiglo 4.875 komada! Inače broj nije deljiv sa 2, a kako se primaju 2 doze u roku od 2 nedelje, neko će da izvisi za drugu dozu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.