Zdrava Srbija: Na prvom mestu nam je zaštita nacionalnih interesa 1Foto:Zdrava Srbija

Stranka Zdrava Srbija koja na izbore izlazi na listi „Milan Stamatović – Zdravo da pobedi – Dragan Jovanović, Bolja Srbija – Zdrava Srbija“, potpisala je danas sporazum kojim joj se pridružio i Pokret za preporod Srba.

Lider Zdrave Srbije Milan Stamatović izjavio je da su toj stranci dobro došle sve partije, udruženja, intelektualci i građani koji zastupaju iste stavove, a to je, kako je rekao „na prvom mestu Srbija, zaštita nacionalnih interesa, očuvanje Kosova u granicama Srbije, decentralizacija, jačanje poljoprivrede i ekonomije i zalaganje za ostanak mladih ljudi u Srbiji“.

„Zalažemo se za sve ono što krasi razvijene zemlje u svetu, to je nacija, vera, kultura i tradivcija i mi se za to zalažemo“, istakao je Stamatović posle potpisivanja sporazuma.

Predsednik Pokreta za preporod Srba Vojislav Milošević rekao je da će se u novoj koaliciji zalagati za interese naroda srbije i svih Srba u svetu, kao i da od dijaspore očekuje podršku zdravim idejama.

To su prema rečima Miloševića „zdravo tlo, vazduh, zdrava energija i poljoprivreda, zdrava porodica, jaka vojska i profesionalna državnu bezbednost koja će raditi u interesu države a ne stranke na vlasti“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari