„Vučićeva pisma nemaju veze sa zaštitom prava Srba sa Kosova“: Zdravko Ponoš za Danas o predsednikovoj najavi slanja pisama svetskim zvaničnicima

Ostavite komentar


  1. Samo Ponoš nek ćuti. Vučić brani Srbe na KiM za razliku od njega koji je nemo gledao pogrom Srba sa KiM.

  2. Ovo je dokaz da je Kosovo samostalna država koliko god se Vučić upijao da dokaže da nije. On će ovo on će ono
    da uradi a od toga ništa. Zamajava jadne Srbe na Kosovu. Sad će da piše pisma i šta će time postići kad je Evropa videla da je on samo jedan cirkuski artista. Ko njemu još veruje samo njegovi iz SNS a i jadnici koji su se prodali za brašno ulje i parizer. no da uradi vreme prolazi a Kurti

  3. Ponos je u pravu, AV je manipulator.izdajnik u rukavicama, uz slogane „pobedicemo“, svi koji njemu poverovaste ste saucesnici realizacije Brisela i Ohrida, i svega loseg, hipnotisani pinkovci upijaju sve sto ovaj zausti, a nas vec nema i pitanhe gde je zdrav razum kod naroda, zasto vam je mozak toliko ispran?

  4. Moze li neko za ime Boga da mi objasni sta ili koji su to Srbi Kosovci, a zasto nisu Srbi Kosovometohijci i da li ima Albanasa Kosovaca…..Niko nam ne treba, nasa glupost nam je kompletno dovoljna. I covek pomisli ima alternative kad ono Srbi Kosovci…

  5. A sta je po tebi Ponos trebao da uradi kao obican oficir… Nevezano na kojoj je funkciji bio.

  6. A sta bese sa onim cuvenim elaboratom o umesanosti neke / nekih zemalja u nase izbore????? Ziveli

  7. Ponoš je do sada UVEK govorio ispravno i istinito, … a što ‘Pačja škola’ dobije zadatak da ga vređa i omalovažava, neće popraviti gorak utisak da je Gospodar izdao taj narod !!!!!

  8. Pročitajte sve Ponošove izjave i dela pa prosudite. Možda je taj vojnik u pravu, mada je to meni tužno.

  9. Ajde molim te, smiri apetite, kontroliši se. Pa zbog tvojih izjava ispada da smo svi mi iz vojske glupi ako si nam ti bio načelnik Generalštaba. Spusti loptu, daj nešto konkretno, pusti vlast, ne kritikuj već predloži neko rešenje.

  10. Ko si ti i šta si uradio za Srbiju, samo kritikuješ šta hoćeš misliš da si faca…

  11. Kad tako lepo kritikuje,sto nije sam izasao sa strankom u kojoj je gosn Ponos i izneo svoje vidjenje resavanja situacije na Kosovu,i to isto prezentovao stranim vladama

  12. Znaju evropski vladari šta je preduzela Srbija a šta Kosovo i bez Vučićevih pisama.

  13. Dosta s tim Kosovom.
    Oslobodite Srbiju prvo, pa lakse ce biti sa KiM, pametnjakovici (nesposobni)

  14. Јасно је да су Зеленски и Вучић нажалост исти !!? Још ће нам наметнути и младе људе у смрт , позивом на служење војног рока !!!???

  15. Ovo je već prešlo svaku meru.Da jedan predsednik države,pa makar kakva bila,predaje deo svoje tteritorije,kao da to nije ništa.A sa druge strane se hvaliti da štiti interese gradjana,to još nikad i nigde nije vidjeno.A razočarala me je i mlaka reakcija opozicije.Za koga radi naša vlast.Očigledno ne za Srbiju.

  16. Šta si ti uradio da pomogneš u rešavanju problema Kim, sem što si se dobro „nafatiro“.

  17. Овде свако пише своје жеље.Свако је паметнији од другог и он би то урадио много боље.Ако пишите папир у овом случају телефон трпи све наше а и туђе глупости.

  18. Niko nema pravo da predaje našu zemlju nekom drugom.Ništa nije njegovo lično vlasništvo.Kosmet su od Turaka povratili naši borci,koji su ostavili svoje živote ko zna gde,i da sad neko daje ono što su svojom krvlju platili.A Metohija je crkveno zemljište,i njime treba da upravlja naša crkva.Šiptarsko je samo ono što su kupili.Sve drugo je vlasništvo države Srbije.Ako hoće šiptari nek plate sve što nije njihovo.Ovo prisvajanje nema nigde.Mi smo se nakotili i sad će mo da uzmemo sve.I ovi dogovori o predaji,treba da se stopiraju.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.