Zdravko Ponoš: Litijum u Srbiji hoće da kopa režim koji hapsi i proteruje ljude kao što je Feđa Štukan, važno da se pridobije javnost u Evropi

Ostavite komentar


  1. Priča Srpske vlasti o Feđi Štukanu stoji na istim temeljima na kojim je izgrađena istorija Srbije.

  2. Eee vala neka ga kopa ko moze i hoce i svi neka pokradu samo tebi i tvojima da ne bude… Lopurde neviđene ste ako nemozete vi nemoze niko eee nece moci kopace svi a ti neceš baš mi drago.

  3. Boža
    I? Jeli imaš neki problem s Fedjom, jeli imaš neke podatke da je činio zlocine, neki zulum? Ako imas, ustupi tuziteljstvu svoje zemlje pa nek podižu tužbu, nek raspisuju interpolovu potjernicu. Problem je sto živiš u zemlji gdje jedan covjek odlučuje o životu i smrti, postajete ko Bjelorusija.

Ostavite komentar


Politika

Da li je Kosovo spremno da odgovori na pretnje iz Srbije? 5

Da li je Kosovo spremno da odgovori na pretnje iz Srbije?

Predsednik kosovske skupštine Gljauk Konjufca rekao je da institucije Kosova podržavaju premijera Aljbina Kurtija i uslove koje je postavio u Briselu, kao i da je Kosovo spremno i u koordinaciji sa saveznicima da odgovori na "svaki napad iz Srbije", piše Kosovo online prenoseći Ekonomiju onlajn.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.