Zdravko Ponoš o lecima protiv njega: Dobar znak da je Vučić uzdrman

Ostavite komentar


  1. Klasičan politički marketing, na osnovu koga Ponoš želi da predstavi kao žrtvu, i na taj način prikupi dodatne političke poene.

  2. Pada politički rejting? Nema problema, udri po Vučiću, koji je glavni arhi neprijatelj, da bi se privukla pažnja javnosti.

  3. Mada Ponoš sanja da je Vučić uzdrman to se nikada neće desiti, jer Srbiju vodi krupnim koracima napred za razliku od predhodne vlasti koja je uništila Srbiju radeći samo za lične interese, a narod ih nije interesovao.

  4. Ponoš je očigledno nešto ružno sanjao,Vučić je lider koji ima većinu naroda na svojoj strani , izbori su nešto što će opoziciji da udari šamar realnosti , Srbija je uz Vučića već dosta godina i kroz te godine Srbija se sa Vučićem uzdigla.

  5. Sa jedne strane visoko obrazovan čovek, general, koji je upravljao najkompleksnijim sistemom naše zemlje, sa druge, politički konvertit bez sekunde radnog staža. Kome verovati?

  6. Pre će biti da Djilas plasira te letke, jer je Ponoš njemu konkurencija, i imaju isto glasačko telo.

  7. Namoliti jednog iskusnog i postenog domacina iz sumadije da se kandiduje, vise bih mu verovao nego svima koji se guraju da postanu vlast.

  8. Zdravko Ponoš sada pominje neke letke protiv njega misleći da je aktuelna vlast odgovorna za to a nije.

  9. Leci koji su protiv tebe Zdravko Ponošu su Leci ogorčenog naroda koji nemože da trpi tvoje licemerje i tvoj đon obraz.

  10. Dakle komentare pisu samo Vucicevi botovi i niko vise. Nece ga spaisti… Gotov je…. Poslednja kupovina glasaca pred izbore…. Pukao je na Jovanjici i na Vulinu, na Krusiku, na rusenju Savamale, na umanjenju penzija 4 godine jadnim penzionerima, na korupciji i bezakonju…. Gotov je… Pisite hvalospeve… Dzabe se trudite.

  11. @jdt, samo neko ko ne misli svojom glavom moze da izvede ovakav zakljucak, idite prosetajte lepo vreme izbistrite sive celije mozda vam upali sijalica i shvatite sta pricate ako pomaze, mada kod botova to ne pomaze. Ziveli

  12. Neka mi neki politikolog ili politicki analiticar odgovori kako moze demokratiju da donese neko ko je radio u armiji?

  13. Ne prozivajte penzionere. Velika većina koju ja poznajem će blagonaklono primiti 20000 ali sigurno će pre glasanja razgovarali sa decom, unucima i ne glasati za uništitelje Srbije..

  14. A na letku piše „dajte pare za decu i penzionere Ponošu,on zna najbolje da ih upotrebi“.xaxaxaxa

  15. Očigledno da je većinu ovih komentara pisao bot zadužen za list Danas i Ponosa. Kako ijedan normalan covek moze porediti bolesnog kriminalca sa generalom vojske. srpske Botovi i botici uskoro ostajete bez posla.

  16. Zdravko je ponos srpstva mudar pametan i odmeren čovek ko se razumije u politiku ima ableti koe mogu pisati svašta ros na čelo botovi

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.