Zdravko Ponoš o odlasku dela opozicije na razgovor s načelnikom beogradske policije: Bezbednosne garancije od Vučićevog savetnika za borbu protiv korupcije i kriminala? 1Foto FoNet Milica Vučković

Lider pokreta Srbija centar Zdravko Ponoš reagovao je na nameru dela opozicije koja je za danas najavila odlazak na sastanak u Policijsku upravu za Grad Beograd sa načelnikom Veselinom Milićem, a u cilju bolje komunikacije, koordinacije i prevencije neželjenih događaja na protestu „Srbija protiv nasilja“.

Ponoš je jutros na svom Tviter nalogu napisao:“Od V. Milića šefa Bg policije se traži bezbednost za učesnike protesta, a policija sinoć satima ignoriše ugrožavanje bezbednosti zaposlenih na N1?“, naveo je on.

On je dodao i retoričko pitanje,“bezbednosne garancije od Vučićevog savetnika za borbu protiv korupcije i kriminala?“

„Onoga koji je objavio imena dece sa spiska ubice“, napisao je Ponoš.

Podsetimo, juče popodne se nekoliko desetina građana koji se predstavljaju kao „Narodni štab“ više sati nalazilo na privatnom posedu ispred samog ulaza u televiziju N1, gde su držali govore na ozvučenju i ometaju rad novinara. Policiji je prijavljeno da su došli neovlašćeno i ušli na privatan posed.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari