Zdravko Ponoš objasnio načine na koji predsednik Srbije Aleksandar Vučić godinama opstaje na vlasti

Ostavite komentar


  1. Ma neću ni ja na izbore ,deca su mi sa unucima u inostranstvu tamo rade i uživaju ,kad ovde nema niti će uskoro imati šanse za normalan život.

  2. Opozicija je potpuno dezorijentisana, kritike politike prema Kosovu su za humorističku rubriku, Srbija kao ništa nije dobila, a i 7-godišnjacima je jasno da Srbija može tu da dobine samo tako da taj problem potpuno otkači, nema tu šta drugo da se dobije. Ako vlast ide na demagogiju osnovnoškolskog nivoa 4-8- og razreda, opoziciji je ciljna grupa izgleda do dva razeda osnovne, užas, to je demokratija gde su sve alternative katastrofalne, moraćemo da uvezemo političare koji su iole pismeni

  3. Ništa novo.Samo esencija gangstera u borbi za plen i status porodica nakon propasti SFRJ.Za par decenija lopovski talenat je isplivao na površinu i sad ima novac koji je ekvivalent za slobodu kreiranja načina života.Puno je tu smeća.

  4. Bravo za tekst! Sve je tačno , ali kako se konačno rešiti ovog autokrate?

  5. On je Nusiceva komedija trivija, nije normalno da je to postala tragicna stvarnost Srbije danas?????

  6. Gledam naslov- Ako znas nacin Vucicevog opstanka onda sigurno znas i nacin njegovog sklanjanja sa vlasti….

  7. 100% TAČNO i kada Vučić padne videće se da Srbija l Srbi u istoriji nisu nikad bili veći gubitnici nego u godinama kada je u On bio u vlasti ili na njenom čelu.

  8. Da pomognem ovom nedokazanom.coveku. Vucic pobedjune na izborima na kojima narod.glasa ner ne najbolji.
    Prosto.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.