Zdravko Ponoš: Pogrešili smo, trebalo je odmah da saopštimo da ne priznajemo očiglednu izbornu krađu

Ostavite komentar


  1. „Zdravko Ponoš: Pogrešili smo, trebalo je odmah da saopštimo…“
    – Pogrešili ste što ste uopšte izašli na „izbore“ koje je priličan broj analitičara (sa i bez navodnika) još pre mesec dana proglasio za lažirane !!

  2. Niste pogršili pokradeni smo. Čekanje je uvidjaj da se vidi koliko. Sad vratimo šta je uzeto ni više ni manje Srbija i Beograd!!!

  3. Избори ће свакако бити поновљени, јер Несторовић неће ни са ким у коалицију.Нови ће бити расписани за 31 децембар. Дисциплиновани гласачи СНС ће изаћи у још већем броју на крилима победе на покрајинским и републичким изборима. Несторовић ће добити све гласове десничара и побољшати тренутни резултат, разочарани гласачи Србије против насиља ће се спремати за дочек Нове године и изаћи у много мањем броју. Прокоцкали сте шансу.

  4. Zapad ih je naterao da opozicija (ali prava) izađe na izbore. Čini mi se da opozicija još ne shvata da Zapad drži Vučića i dok god tako bude ovakvi če rezultati biti. Više nije Kosovo u pitanju ,u pitanju su naše reke,šume,planine…Daj Bože da grešim.

  5. Uporediti popis stanovništva sa ljudima koji su glasali…ozbiljnim angazovanjem tima ljudi brzo bi jasno o kom broju pricamo i to je neoboriv dokaz

  6. Dosta je, bre, izbora. Zeško je od babe napraviti devojku. Bacamo pare dok se baba ne podmladi.

  7. @ Razočarani glasač
    Potpuno se slažem sa vama. Ovo samo potvrđuje da naša opozicija nije prava. Ili ne postoji ili je pod Vučićevom šapom, što znači NE POSTOJI. Prvo što je trebalo uraditi je dogovor o izlasku na izbore, pod jednakim uslovima. Ovako pristati na Vučićeve marifetluke je totalno besmisleno. Samo mu omogućavaju beskonačno ostajanje na vlasti. Da li žele novog Tita, doživotnog predsednika?

  8. @lola. 18. decembar 2023. u 17.10
    Vi pišete, citat:
    „Zapad ih je naterao da opozicija (ali prava) izađe na izbore. Čini mi se da opozicija još ne shvata da Zapad drži Vučića i dok god tako bude ovakvi če rezultati biti. Više nije Kosovo u pitanju ,u pitanju su naše reke,šume,planine…Daj Bože da grešim.“

    Grešite, to su podmetanja radikalno naZadnih nacionalsocijalista.
    Prvo, on je formalno redivno izabran predsednik države. Kako bi to taj famozni „Zapad“ njega mogao da skloni? A kod nas se potpuno ignoriše da on neprekidno preti ratom (!), pobogu pa pre samo mesec dana je na granicu sa Kosovom navukao svu najnoviju mehanizaciju i artiljeriju i opet (!) podigao borbenu gotovost, aman! A malo, malo oa trči u zagrljaj sa najgorim diktatorima današnjice.

  9. Dobro, znaćete za 4 godine. Ionako upravljanje državom ne iziskuje brzo i ispravno donošenje teških odluka. Čovek se uči dok je živ. Znaš kad biste vi Slobu skinuli…

  10. Знају ли гласачи који гласају за СПН коалицију ишта о њиховим лидерима ?
    Нека пронађу у којим странака је била Мариника Тепић и за шта се залагала.
    Мислим да ће им много тога бити јасније.

  11. A šta je problem sa izborima? Što ste izgubili? Pa stvarno nije dobar ovaj narod koji je glasao. Kako samo neko može da vas ne voli a vi ste tako dobri?

  12. Админе честитам.Кажете независни итд.Немте Ви ни Н од независности.Ни један коментар у вези овога господина нећете да ми пустите.Изгледа да истина код мојих новина не пролази.Честитам.Коментариши сам себе.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.