Zdravko Ponoš: Predvodnik ličnih napada na opoziciju je Aleksadar Vučić

Ostavite komentar


  1. Apsolutno tačno, samo ne zaboravite Gorana Vesića, tu disciplinu razvija od malih nogu (ako manje mogu biti).

  2. Opozicija treba u predizbornim akcijama, da posebno ističe štetočinsko delovanje Aleksandra Vučića i njegove relativno male poltronske poslušničke grupe, za razliku od velike većine ucenjenih i osiromašenih članova i simpatizera SNS-a. Takođe, u (ne)radu državnih institucija se mora jasno razlučiti nezakonito (ne)postupanje SNS poslušnika na ključnim rukovodećim mestima, od večine profesionalaca, koji su sprečeni a često i šikanirani, u obavljanju svojih na zakonu zasnovanih poslova. Mora se napraviti čist račun i jasna razlika, neka odgovaraju Vučić i njegovi jurišnici, a ne zlostavljani i zastrašeni građani, ucenjivani i lično i porodično.

  3. Čekao je Ponoša, ali nemože da mu dobaci, jer je Ponoš bio Pilot-instruktor i probni pilot. Završio je General-štabnu Akademiju, on ni vojsku nije služio a izigrava Vrhovnog Komandanta! Ne bi znao na Komandno-Štabnoj vojno-topogrrafsjoj tabli da označi, gde se u tom trenutku nalazi Štab, odakle bi trebao da komanduje! niti da protumači razmer karte i da izračuna godišnju Deklinaciju sa karte ze za Artiljeriju!

  4. Su istu opremu jedne opreacione sale selili iz grada u grad, uz svu pratnju RTS mašinerije! Čim su završili snimanje, ta oprema je natovarena na šleper i sutradan je montirana u drugom gradu, uz naravno emitovanje na RTS.

  5. Hoće li neko najaviti odustajanje od Expo izložbe? Nemamo da jedemo i da se leĉimo i samo nam to treba.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.