Zdravko Ponoš se oglasio o izborima u Gruziji

Ostavite komentar


  1. A zašto nisu regularni jer nije pobedio njihov,,, Vučić,, koji je naklonjen zapadu ja sam protiv ove vlasti ali i protiv EU kao i većina srpskog naroda te me njihove posebne vrednosti ne zanimaju pljuju Rusiju a hvale naciste iz ukrajine a protiv Izraela ni da zinu ti si bar vojno lice morao bi biti realan i iskren

  2. @Velja kasper. 28. oktobar 2024. u 13.39
    „Nacisti iz Ukrajine“, „posebne vrednosti“, „a protiv Izraela ni da zinu“, …
    Gomila izmišljotina i ruske antievropske propagande. Gluposti.

    Na poslednjim izborima za Berhovnu Radi ni jedan jedini desničar nije osvojio poslanički mandat, ni jedan jedini. (za razliku od ruske Dume i srpske Skupštine)
    Protiv Izraela je „zinuo“ Hamas, a evropski političari su tamo putovali, molili, čak i protestovali X puta (samo nemačka ministarka spoljnih poslova jedanaest puta, američki ministar spoljnih poslova već osamnaest puta, itd.), neke EU-države su uvele i sankcije, zaustavljena je isporuka oružja, itd. O svemu tome ti pojma nemaš. Ili se praviš da pojma nemaš.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.