Zdravko Ponoš: Zapad je dao Vučiću da razmisli do 22. oktobra u vezi sa Kosovom, inače…

Ostavite komentar


  1. Što bi rekao tvoj drug Jeremić, 4. aprila 2022. godine, dan posle izbora Vučić uvodi sankcije Rusiji

  2. Jedina razlika izmedju Vucica i vas je sto on Kosovo daje malo po malo a vi bi odmah sve

  3. A dokle je rok za istragu teroristickog upada tesko naoruzane grupe maskiranih lica u Banjsku ?

  4. On se ne vraća iz Kine.
    Odande će da zeza narod preko pink televizije koju treba pod hitno srušiti ili piromanisati.

  5. Svi vode ujdurmu oko Kosova, a njega je predao jos Milosevic kad je potpisao kapitulaciju u Kumanovu.

  6. Kada te neko trajno otera sa svog ognjišta a ti ne želiš ili ne smeš da se boriš za svoju grudu neko se brineš o tuđoj kući.jadno je to.

  7. Problem je samo što je Kosovo već sada potpuno nezavisno od Srbije. Ne postoji ama baš ništa osim par hiljada vučićevaca nad čime Srpska birokratija ima kontrolu na Kosovu.

  8. Vučić sve radi da produži vreme u fotelji dok ekipa puni džepove.
    Problem je što će ga naslediti isti.

  9. Cinjenica je da je Zapad stvorio kosovsku drzavu i priznao njegovu nezavisnost od Srbije. Sasvim je normalno i ocekivano da je ne strani Kosova. Za njih, Srbija nema nikakva prava na Kosovu i cudo je da su i do sada trpeli Srbiju da se mesa u kosovsku politiku. Svaki Albanac koji bi bio na Kurtijevom mestu radio bi isto. Nijedna zemlja ne bi trpela gradjane druge zemlje da rade ono sto rade Srbi na Kosovu.

  10. Ne se bojte geberale, neće oni izgubiti u decembru.
    Nećete preuzeti odgovornost.

  11. Sto se ZSO tice – niko nece niti ima nameru dozvoliti jos jednu „Repuliku“ srpsku niti na Kosovu niti bilo gde drugde.

  12. Za tebe je bolje da se ne javljas. Sto vise kazes to gorw po tebe. Ne itan su covece kao sam i u koalicini.

  13. Samo mi nije jasno sta ocekuje opozicija na sledećim izborima ako jos sada radi protiv drzave o svog naroda. Traziti od EU da uvede sankcije Vucicu I Srbiji je isto sto I izdaja Srbskog naroda. Svi se dobro secamo sankcijama 90-tih. Ako je to nacin da pobedite na izborima mislim da I je za vas iz opozicije to ocajnicki pokusaj. Što se tice kosova sve dok postoji rezolucija 1244 nema ništa od toga da ce Kosovo postati clan UN jer dok Kina I Rusija imaju prava veta to je samo pusti zelja zapada.

  14. Kosovo je izgubljeno 1974. Ustavom SFRJ. Agresija velikoserba na druge republike je ubrzalo proces, koji ću ja, Aco kišobran, okončati.

  15. Gos.Ponoš priča priče nikad nije ništa bilo ni deo istine.Neće narod u Srbiji propale generale,pokušavali su i Perišić i Pavković ali nije išlo iako su oni pravi generali u odnosu na Ponosa.Generale kaži ti nama ko ti dopunjuje kućni budžet mimo penzije.

  16. Dedinje i krug 2 menjamo za Kosmet. Takvih kao Ponoš je puno Dedinje i Beograd. Referendum za ustupanje Dedinja i kruga 2 za Kosmet.

  17. Batali bre Ponoš…još kad je sateran u ćošak…a on svakog dana pliva u politici kao delfin ..što ti nikad nećeš niti moći niti znati

  18. @boki
    Zašto, prvo, ne naučiš da pišeš?
    @beli
    Gde si ti čuo da je neko tražio da se uvedu sankcije Srbiji? Na Pinku? Hepiju? I, ne piše se „Srbski“, već „srpski“, a Kosovo se piše velikim slovom. Jasno mi je ko podržava Vučića, ali ajmo malo pismenosti. Vuk se prevrće.

  19. Као прво опет иницијали.Човече потпиши се да знамо ко пише.Друго,
    за Поноша не могу те назвати господином јер ниси заслужио .Када будеш рекао нешто што је твоје и твоја мисао или размишљање можда и прихватимо али док год добијаш налог шта да кажеш,како да реагијеш,које речи да употребиш итд све је џаба.Брате и врапци на грани знају ко те протежира, гура,чији је интерес да мутиш воду и ко ти пише шта да изговориш.Срами се бивши начелниче.Образ се једном губи а ти си свој изгубио давно.

  20. E naš Ponoše, ti si ponos ove rasprodate i okaljane Srbije još iz vremena bombardovanja i vojevanja demokratskih sokolova i srpskih ekonomskih junaka, stranih investitora i uvlakača domaćih, svi dobro znaju šta se dešavalo i ko je prodao Kosovo, zapad i ostali mrzitelji Srba bi to ostvarili pa makar nas opet bombardovali, što bi ti i voleo, vama dati vlast je isto kao dati i majmunu umesto banane, ni ova sadašnja vlast ne vredi ništa ali kada vidim opoziciju be bih ni izlazio na izbore, ko god pobedio na vlasti će biti samo marioneta , koje strane sile to je već dogovoreno

  21. Srbija je „ekonomski“ tigar!
    Jedno parče zemlje,jedan
    predsednik Vučić,DVA premijera,Kurti na Kosovu,Brnabić u Beogradu. Sve to i plus ZSO na Kosovu.Bajka u obećanoj vučićevoj zemlji!!!
    Takva papazjanija,zaista s pravom se može naznačiti kao“ekonomsko čudo neviđeno“!!!Ovo je nezapamćeni,pravi
    ISTORIJSKI HAOS!

  22. Halo sendvičari! Možete da pljujete po čoveku besprekorne vojne biografije, ali to neće umanjiti lopovluk vašeg šefa. Taj Vaš je branio Srbe u Lici i Krajini, pa ih je sve zajedno sa Miloševićem i Tudjmanom iselio iz njihovih uća. Sada isto radi sa Srbima na Kosovu, dok vi glupanderi slepo sledite politiu koja Srbiju gura u ponor bez povratka. Od Kineza uzeo kredit 4 milijarde, pod uslovima koje niko nije video, a od EU dobili bespovratno 28 milijardi. Jel vidite Vi tu neku razliku?

  23. Vučić će ostati upamćen u istoriji kao dušmani Srbije bez premca. Pamtice ga kao izdajnika kakvog nikada u istoriji nismo imali. Srbija njega preživeti neće.

  24. Ne volim Vucica, niti SNS, ali me zanima kome se Ponos divi? Bajdenu?Ponos nema uopste emotivne veze sa Srbijom,on ce uraditi sve što se od njega trazi.Da nije tako, ne bi dosao iz Krajine, vec bi se borio da ostanu na svojim ognjistima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.