Zekić: CRTA na konferenciji iznela „netačne i tendenciozne“ podatke o kampanji

Povodom Konferencije za novinare CRTA, Izbori 2022. godine – „Od raspisivanja izbora do izbornog dana“

Ostavite komentar


  1. Ova poslušnica SNS režima je najveća sramota srpskog novinarstva i dobro plaćena bruka državnih organa. Odgovaraće kad tad zbog svoje nečasne uloge u gušenju slobode medija.

  2. Pocenm da citam pa restanem jer ono sto vi pricate nema veze sa stvarnoscu, bice da vi kao i svi na vlasti zivite u nekom paralelnom svetu koji nema veze sa stvarnoscu, REM je dobro zamisljen ali ne za vlast i poslusnike. Ziveli

  3. CRTA je za tebe institucija. Sramota što sebi dozvoljavaš da kritikuješ druge organizacije a koje nikada nećeš razumeti. Ni najrodjenije nećeš moći u oči da pogledaš nakon lustracije. Prethodna reč je možda odgovor (briga) na tvoje ponašanje u REM-u. Odavno si ti pročitana SNS- zgubidanka.

  4. Crta je uzimala u obzir zastupljenost stranaka i kandidata samo na televizijama sa nacionalnim frekvencijama. Sve ostalo je nerelevantno za analizu.
    Zekićka ne samo da nema obraza, nego čak toga nije ni svesna. Još je gore ako sve ovo što priča smatra za normalno, onda je treba zatvoriti, jer je ovakva osoba opasna i za sebe i za okolinu.

  5. Oliveri Zekic moji prijatelji i ja kada je njena izjava o CRTI ne verujemo.CRTA zasluzuje pohvale svih onih koji znaju pametno da razmisljaju jer obavljaju svoj posao profesionalno .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.