Zeleno-levi front Subotica: Neprihvatljivo da počinioci ubistva još nisu uhapšeni

Ostavite komentar


  1. Kao prvo odgovorno tvrdim da ovi zeleno levati ne postoje u Subotici. Niti imaju kancelariju niti imaju udruzenje niti su ikada ucestvovali u politickom zivotu ovog malog grada gde se svi medjusobno znamo i uvek glasamo za ljude poimence. Pucnjave su uvezene iz Sirije, Iraka, Avganistana i ostalih destinacija gde su ih „zapadne demokratije“ zasule bombama a onda ih kod Preseva docekuju i naoruzavaju Albanci i dovoze kombijima do Subotice kako bi preskakali ili kopali tunel za Madjarsku a usput kao protivuslugu prenosili pakete droge. Policija nasa je stalno na terenu ali znate li vi kolike su to drzave i sa kojim brojem stanovnika a da im ni kamen na kamenu nije ostao.

  2. Greota je da ovi zelenovići opet u politički koncept i igranku uvlače pokojnika, momka, sportistu. Nisu bili u stanju da spreče Zemunski klan da im strelja Predsednika vlade ispred zgrade Vlade a nekom drže pridiku.

  3. Kako se izvestava do sukoba je doslo na benzinskoj pumpi izmedju dve grupe mladica. Skinete snimak sa pumpe

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.