Zeleno-levi front: Život u Subotici je postao noćna mora

Ostavite komentar


  1. Ja ne znam koji su ovo ljudi sa fronta zelenovici ali nikad u Subotici nismo čuli za njih. Danas je u Subotici 23 stepena i stanovi ne mogu biti hladni, pada kiša od jutros. Trasa brze pruge za Budimpeštu i EU se radi kroz centar grada pa se iskoristila prilika da se glavni vod toplane za moj deo grada obnovi ali mi u Subotici imamo gas u 87% domaćinstava, radovi su pri kraju svakako. Talibani se svađaju gore negde gde preskaču žice oko Horgoša, to su šume na 40 km od grada. Verovatno tako i u Turskoj, Bugarskoj i Grčkoj odakle dolaze i naseljavaju EU. Pozdrav iz Subotice

  2. Znate šta gosn Subotičanin, sns je postao sinonim za kriminal i korupciju, čak i kod onih koji su iz besa i revolta, nekada glasali za njih, a protiv žutih!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.