Zelenović: Ako SNS bude imala dovoljno glasova Šabac preuzima čovek koji je robijao

Ostavite komentar


  1. nadam se da ovo nije kuvanje žabe posle čega ćete naprasno da odlučite da izađete na lokalne izbore. lično bih vam to više zamerio nego ovoj vučićevoj opoziciji koja od početka priča da će ići na izbore. kod mene ste do kraja života završili sa mojim glasom ako tako nešto uradite. I da je 10 puta gori od tog Sandokana SNS kandidat bojkot nema alternativu.

    1. Čekajte…ako izborni uslovi nisu dobri,zašto onda negde hoćete, a negde nećete na izbore?Znači tamo gde ste sigurni da ćete izgubiti izbore, e tu nisu izborni uslovi dobri, a tamo gde mislite da bi mogli možda i da pobedite, e tu su izborni uslovi dobri?Neozbiljno i smešno.

      1. „Marka“ i „Mariju“, naucili da spinuju. Kao nema veze duzina studiranja, ahahaha. Ima, botovi, ima…ako svaku godinu ponovis po dva puta, pa jos malo, onda, nisi bas kapacitet. A nije radio. Ds mu odskocna daska i…..reklama pravi cudo. Pogledaj na sajtu pravnog, sve se vidi, evo npr. psiho 6, Selak 7, Vesic 14 itd. Tako da ima itekako
        I nemojte se vise blamirati, znamo ko su marko i marija. Odbijate i ove sto bi glasali za SZS na nekim normalnim izborima. Sada NE.

  2. Formirajte front poput kraljevackog u grupu gradjana pod nazivom „Svi za Sabac“ ili „E, NE DAMO TI VUCICU NAS SABAC“ … ima puno varijacija kako sacuvati jedini grad od stetocinske naprdne najezde Vucicevih SNS skakavaca stetocina i parazita. Oglasite „SIREBNE“ za opstu opasnost na dan izbora i ne dozvolite olosu naprdnom i ostaloj bandi i fukari da vam otme ono sto ste godinama uz muku sticali i sacuvali. Neka to bude svojevrsna „Kolubarska ( Cerska ) bitka“ za spas jedinog ne okupiranog grada u srbiji od strane tzv „naprdnog“ okupatora i njihovog „vodje-firera“ Aleksandra Vucica. To je vasa obaveza i duznost a moze biti „izuzetak“ u vezi BOJKOTA koji je u toku a koji i ja licno podrzavam kao gradjanin ove ojadjene nase Srbije. Podrska gradonacelniku Zelenovicu i neka mobilise sapcane u odbranu od ove najezde stetocina i kuge koja je zadesila Srbiju vec osam godina.

    1. Ta kuga traje od 1945. ali ste vi stranački zaslepljeni, pa ne vidite da i SZS nije ništa bolji. Naravno, devedesetih smo morali da budemo na „demokratskoj“ strani, jer nas je vlast vodila u ratove. Sada neću da dajem svoj glas ni jednoj barabi koja je u politici. A vi slobodno podržavajte Kurtu da dođe umesto Murte.

      1. Važno je da pre ’45. nije bilo baraba u politici i stranačke zaslepljenosti. Najveći problem ovog naroda je pamćenje kao u zlatne ribice.

  3. Šta tebe briga za Sandokana ako si nameran da bojkotuješ izbore.
    Što goreg postave, pre ćeš se vratiti na mesto gradonačelnika a možda i na veću funkciju.
    Mnogo ste bre neozbiljni,neodlučni,bojažljivi…

    1. Polako,
      čovek strahuje za svoj grad.

      Strašno je gde mi živimo, ljudi moji!
      Bojkot DA,
      ali treba razmisliti o prepuštanju čitavog grada bandi.
      Možda da Šabac bude izuzetak?

      1. Strahujes ti za svoj posao u gradskoj upravi. Sta brbljas, koliko komentara si ostavila u zelji da bojkotujes bojkot u Sapcu. I da opravdas glupost. Necu izaci jer necu da budem deo glasackog tela na izborima. Jasno!!! Neka dodje i vanzemaljac za gradonacelnika u Sapcu. Ako trpimo onog na celu drzave, koji je po ceo dan na tv, ane deluje da je pri cistoj svesti i zdravoj pameti, istrpecu i promenu vlasti u Sapcu..

  4. Dobro je da još poneki sudija radi svoj posao na zakonu zasnovan. A što se ove priče o Sandokanu tiče to upravo govori da je greška koju prave opozicioni lideri kada zagovaraju bojkot izbora u lokalnim sredinama. Tamo gde su ovi lideri na vlasti treba da izađu na izbore jer ako na lokalu izađe i 20% birača i te glasove dobije SNS, to se neće tretirati kao neuspeli izbori nego samo kao nezainterenost građana. Bojkot je opravdan na republičkim izborima za parlament.

    1. Ne mozes izaci na lokal a da te ne broje da si izasao na parlamentarne. Povecavas izlaznost svakako.

  5. Poznajem G-din Zelenovića još od protesta 96/97, podržao bih njega lično uvek. Podržao bih i odluku da se u Šapcu ide na lokalne izbore, da bude čestica na kojoj će se graditi demokratija u Srbiji.

    1. Nemojte. Preterali ste sa Zelenovicem. Drago mi je sto je oslobodjen, ali istine radi:
      1. Studirao je 9 godina
      2. Pravosudni nikada nije polozio
      3. Proteste 96/97 nije video, kao ni peti oktobar.
      4. Dok nije postao gradonacelnik, bio je nebitan opstinski cinovnik i posto najbolje slusa postavljen je na to mesto.
      5. I ovo sto prica nije istina.
      Inace, prezirem sns u Sapcu i svuda, izbore cu bojkotovati, ali nemojte toliko velicati Nebojsu bez razloga. Nije vredan, zato sto je obican projekat, znamo ciji.
      Pozdrav za najbolji Danas.

        1. Da, Nebojsa ovo je tvoj domet. Znamo se od pete godine, zajedno smo studirali, ja sam mnogo brze zavrsio i nisam u politici. Ovo sve moze da se proveri sto sam napisao, jer su cinjenice. A i nema potrebe da se predstavljas kao Marija. A alapaca je tvoj izraz za zene koje puno pricaju. Prijatelju, smiri se malo. Mnogo si napet.

          1. Kakve veze „brzina“ studija ima sa stečenim znanjem? Evo pun je SNS onih koji završe osnovne, master i doktorske studije za 9 nedelja pa im ne bih dao ni nacrtanu ovcu da čuvaju.

  6. Ne razumem, zar nije bilo priče da se bojkotuju i izbori na lokalu. Zar su stvarno one devojke iz 1 od 5 miliona bile u pravu, zar stvarno sve vreme kao bojkotujete izbore, a spremate se za iste na lokalu.

  7. SNS ce sigurno imati vecinu. Bezao je od toga, ali sada to nece moci da izbegne. Zelenovic ide u proslost.

    1. Na osnovu kojoh činjenica tvrdite da će SNS sigurno pobediti. Neka mu stanu na crtu za rezultatima višegodišnje vladavine svi gradonačelnici po Srbiji. Izmedju ostalog, Šabac je jedini grad u zemlji koji ima pogon za prečišćavanje otpadnih voda koji je izgradjen za njegovog mandata. Svo istali imaju samo tržne centre, oblakodere, beton i jarbole.

    2. Ne lupetaj. Idete vi u proslost sadasnji i buduci naprednjaci. Nego, ne znam, malo je glupo, kako izaci na lokalne, a bojkotovati parlametarne. Kada te upisu da si glasao, na lokalnim npr. za Zelenovica, onda ti se racuna da si glasao i na prlamentarnim, bez obzira stoce biti tzv. beli listic. Ne znam sta da mislim, ali ja bojkotujem sve
      Dosta je

  8. Pa dobro. Gradjanim asvejedno. Jednog koji nije robijao zamenice drugi koji ce po istom principu biti oslobodjen robije.

    1. Nek doje i Sandokan i hromi Daba i Atila bič božji, neka se lepo sve ogoli do kraja, ali ne učestvujte na ovom vodvilju od izbora.

  9. Priča gluposti kao po običaju i samo pokazuje mržnju prema SNS. Ono što nije spomenuo jeste da grad Šabac vodi čovek koji treba da ide u apsu zbog zloupotrebe položaja, a uskoro će i to biti stvarnost. Samo ga je strah što ako ne obezbedi još 4 godine mandata sebi da će ta realnost biti još bliža nego što mislimo.

  10. I ja mislim da bojkot treba da bude samo na republičkom nivou. Ako u Šapcu dođe SNS na vlast, ne znamo koliko će godina ostati. Nije tačno da je „što gore, to pre silazi s vlasti“. Vidimo i sami da to jednostavno nije tako

  11. Ja sam za bojkot izbora u republici i u manjim opštinama. Nemam ništa protiv da se opozicija oproba u većim gradovima Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Šapcu, Subotici, Zrenjaninu itd. Možda se negde može lakše osvojiti vlast nego što izgleda.

    1. U Bgd. nisu izbori. Vesic je tu jos dve godine. Glasali su, kako su, zato nam i jeste ovako, naopako. Mnogo si ti obavesten.

    2. Ljudi, shvatite. Ako izadjete na lokalne brojite se da ste izasli i na republicke. Povecavate izlaznost i time dajete legitimitet ovim izborima.
      BOJKOT BRE!!!

  12. Gospodine Zelenoviću, druženje sa liderima kupus opozicije koštaće Vas fotelje. Dok ste samostalno vodili grad Šabac niko Vam nije mogao prići. Kada su Đilas & compani izgubili Beograd uvukli su Vas u svoje društvo ljubomorni na Vaš uspeh u rukovođenju Šapcom, što da Vi budete bolji od njih.

      1. @Marija: Istinu znaju svi u Šapcu. Vi bi trebalo da dođete i vidite šta je napravljeno, a šta će izgubiti svojim druženjem sa Đilasom & comp. Ako imate neki smisleni komentar manite se borova i sendviča, uzimate prostor onima koji imaju nešto da žažu.

  13. Ako je toliko bio dobar Zelenović zašto uopšte razmišlja o tome da će SNS pobediti! Za mene potpuno logično obzirom da ništa nije ispunio od onoga što je obećao.

  14. Jedini veci grad u Srbiji u kome vlada opozicija, SABAC ima moj pozdrav a g. Zelanovic moju podrsku.

  15. Puuuuno si promašio, batice! Neće Sandokan-kako ti misliš da spinuješ čak i ime čoveka- da te baci na kolena 26. aprila! Ne, to će da učini veoma kredibilan čovek, ozbiljan menadžer iz javnog sektora u Šapcu, koji će te jednom zauvek oduvati pravo u ‘aps kada se konačno suočiš sa pravnom državom koju ovog puta neće predstavljati tvoja kumica već istinski sudija. Ma, pripremi ćebence, zelenceeee…

  16. Nije u redu da cenzurisete komentare vaseg citaoca od studentskih dana, samo zato sto sam rekao istinu. Vreme ce pokazati da sam bio u pravu, a biografiju mozete da proverite.

  17. Uz naslov, da će Šabac, ako SNS pobedi, preuzeti čovek, koji je robijao, ja dodajem da Srbiju vodi čovek koji će ROBIJATI (future tense)

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.