Zelenović: Blokada Srbije ako ne bude demokratskih izbora

Ostavite komentar


  1. Jedna stvar mi nije jasna, kakve jos demokratske izbore trazite kada su zakon o izborima poslednji put upravo demokrate menjale. Zao mi je sto ispada da branim ove na vlasti, sto mi nije namera, ali, bio bi red da obmanjujete i nas koji setamo svake subote, jer ima nas koji dobro pamtimo kada je koji zakon doneses. Sve o izborima je jos iz vremena Demokrata, crni Vicic nije takao ni jedan zakon vec ih je pobedio njihovim zakonom o izborima. Bojkotovanjem dajete opet sansu njemu da pobedi jer ce izaci LDP, LSV i ostali koji nisu u sastavu SZS i opet ce biti regularni izbori. Nego lepo, dajte program, sta i kako, pa da glasamo za vas ili ne, dosta je bilo igranje preko ledja naroda, jer poslednje vreme pokazujete da zelite nas setace da iskoristite za licni rat protiv Vucica a mi to ne zelimo, mi zelimo nove zakone i bolji sistem a vi sa Vucicem u kafanu pa ratujte.

  2. Mene zanima šta se misli pod fer izborima? Vučić nema potrebe da krade izbore. Sve ukupno opozicija nema više od 10 % glasova. I ko će da blokira Srbiju ? Opozicija bi trebalo da poradi na svom kvalitetu da bi imala kvantitet.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.