Zelenović: Brutalna izborna krađa pred očima javnosti

Prodemokratske liste traže ponavljanje izbora u Šapcu 

Ostavite komentar


  1. Dok god ovog diktatora ne srušimo, nama nema spasa. Crnogorci se rešiše braće Đukanović, a mi moramo što pre da se rešimo braće Vučić. Nije samo rešenje skinuti ih sa vlasti nego oduzeti sve pokradeno a za maltretiranje i zastrašivanje naroda i enormno pljačkanje države na doživotnuj robiju.

    1. Kad bih ti napisao sta mislim administrator mi sigurno ne bi pustio komentar, sa punim pravom.

    2. Mile Ćuk, vama nije problem taj „diktator“, nego narod. Dakle, prvo da se rešite naroda Mille. Kupite sebi svoj narod, ovaj za vas nije dobar. Što se tiče „diktatora“, idi probaj da napišeš ovo isto za bucka Kima, pa da vidiš kako ćeš proći.

  2. Mislim da je narod rekao svoje: poslednji dosovski diktator ide na smetlište istorije. Mogu deset puta da fingiraju i nameštaju, opet će izgubiti.

    1. Pa cemu sve ovo ako sns sigurno pobedjuje.zasto prave svu ovu budalastinu ako su sigurni u pobedu.Zeleni nije imao nikakvu kampanju ,a mogli su da izlepe grad ,da bacaju letke iz aviona.opet hvala im nisu trosili pare na budalastine i smece.Sapcani uozbiljite se.Super nam je.

  3. Dok se ne rešimo ovog diktatora nema nam spasa. Crnogorci se rešiše braće Đukanović, a mi moramo što pre da se rešimo braće Vučić. Nije rešenje samo svrgavanje sa vlasti nego oduzimanje pokradenog i pokrtetnog i nepokretnog, a za uušavanje Srbije i njenog stanovništva, podsticanje kriminala i učešće u njemu doživotna robija.

    1. Vidi,vidi! Tebi u po sata dvared objavise isti komentar, a ja svoj poslao pre tebe i-nista . Imas li neku vezu u redakciji?

  4. 12000 glasova razlike sigurno nisu kupili Zelenovicu, priznaj da te narod ne zeli vise.

  5. Opet ga pokrali isti. Dva puta u tri meseca. Ovakvom pastiru ne treba dati ni ovce da cuva, a kamo li grad od sto hiljada ljudi

  6. Sta se zalis? Pa,sam si pricao kako je Sabac i Paracin jedina oaza slobode u Srbiji. Pricao si kako ces obezbediti da izbori u Sapcu budu najdemokratskiji u istoriji. Pricao si kako je nemoguce pokrasti izbore u tvom gradu. Zato si i izasao. Dobio po nosu i places sada. Bolje cuti

  7. Zadnju reč će ipak dati Ustavni sud Srbije koji već više od 150 dana ima »u radu« podnesak kojim se od suda traži da utvrdi, da li je naziv izborne liste »Aleksandar Vučić – Za našu decu« u skladu sa Ustavom Srbije ili ne, kao i da li Ustav Srbije dozvoljava da predsednik Srbije istovremeno bude i zakoniti zastupnik jedne političke stranke.

  8. Videli smo vasu slobodu glasanja pa ste nam gledali iza ledja za koga glasamo, tako ste postavili paravane, koji nikada u istoriji nisu bili tako okrenuti. Toliko o tome. Nekada vam je pametnije da cutite, verujte.

  9. Ima li Boga da vidi ove pijavice postenog naroda? Gde je Evropa? Jel moramo da pocnemo da bijemo botove?! Ja hocu, nema druge

    1. TI MORA DA SI DEVOJCICA KOJA NEKOME PRETI NISAM GLASAC NICIJI VI IZ DANASA NEPUSTAJTE KOMENTARE KOJI PRIZIVAJU NASILJE UPOZORENJE

  10. ovde su slobodni izbori NEMOGUĆI. ova vlast se na izborima, u ovim uslovima, ne može pobediti.

  11. Šabčani su rekli šta misle o Zelenovuću na izborima, i sada može da se ljuti do mile volje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.