Zelenović: Godinu obeležili protesti, jasno je da nismo slobodna zemlja

Ostavite komentar


  1. Zelenoviću care. Mora nešto da se smisli da oteramo ovaj polusvet sa vlasti i da vratimo Ustav na snagu, da bar budemo država…

  2. Veliki od srca pozdrav za gospodina Zelenovića. Sa malo reči rekao je suštu istinu o Srbiji. Ne sme biti izlaska na izbore od strane opozicije sve dotle dok najeminentnijim predstavnicima opozicije iz svih opozicionih stranaka ne bude omogućeno prisustvo na nacionalnoj televiziji onoliko vremena i onoliko puta koliko je to pravo dato predstavnicima pozicije. Pa zar ja da plaćam TV taksu u korist jedne šovinističke, jednopartijske televizije, na kojoj je dopušteno da se pojavljuju i da žvaću i strahovite neistine izgovaraju strvine koje ne želim očima da vidim, koje nas načisto uništiše. Kao da živimo u vreme najsmradnijeg komunizma. Zašto građani ne glasaju masovno za opoziciju? Zato što im nije omogućeno da na nacionalnim programima gledaju i slušaju kakvu istinu govore predstavnici opozicije, dok su na drugoj strani na toj istoj televiziji otrovani i ubijeni u pojam teškim lažima koji iznose kojekakvi bilmezi iz pozicije. Neka Bog prosvetli um građanima Srbije da na nekim narednim parlamentarnim izborima strvinu šutnu nogom u dupe i glasaju za čast, obraz, istinu i za svoj boljitak,

    1. @ciga1, tvom iscasenom umu nema pomoci!! Drustvo ti prave @dare i @ mare, mnogo vas je psiho-invalida!!!

  3. Za opoziciju sloboda znaci slobodu da pokrade i opljacka drzavu i njen narod…

  4. Da nismo slobodna zemlja ne bi Vi odrzavali besmislene proteste,na kojima nista pametno ne moze da se vidi i cuje i ne bi ometali normalne gradane da normalno zive i rade,da sada ne pisem o tome sta smo sve ruzno i nenormalno mogli da vidimo na njima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.