Zelenović: Greška notara na račun liste 

Za šabačke izbore lista Nebojše Zelenovića na doradi

Ostavite komentar


  1. Nebojsa nije loš momak a sto mu ovo treba da optužuje druge kad su mu njegovi poturili nogu za izbornu listu. Sad sta radi Milan Vasic lopina, sta radi Jelena Milosevic Topalovic……. ovo je samo početak imena. Možda sad oni rasturaju marihuanu za Filipovic Igora i tatu….. Pa mozda ce i Nebojsa na kraju morati da im se pridruži.

    1. Eeeeeee bote nemo’ tako oštro, plantaže Jovanjice nisu daleko, ako si zaboravio…građani Srbije nisu.

      1. Ista ta Izborna komisija, u kojoj su njegovi saborci, odbila je neke liste zbog nedostataka. Kako to da su kod drugih primetili nedostatke a nisu kod Zelenovića? Pitanje i kako oni koji su prikupljali potpise to nisu videli i zašto pre predaje potpisa nisu sve proverili? Zelenović se, kao kaže, bori protiv marifetluka a sam ih pravi.

    1. Pa neće valjda da prizna da „bastion slobode“ ne može da skupi ni celih 2100 potpisa za izbornu listu. Čekaj tek da vidiš komentare posle izbora …

      1. Eeeeeeeee botovi počeli ste da mutirate i da se multiplikujete…bar tastaturno. Šta uradi buczavi šizofrenik od Srbijice par hiljada botova truje medijsku atmosferu i pravi sliku snosovske jake i poštene ekipe…a ono obična gola gomna slaba ko kula od karata i nikad lopurdastija bagra u istoriji moderne Srbije, kako voli on da se proserava. Zato buljiša fuj to botdžeki i marš u kuću! Dalje od Šapca budalo.

        1. Kurabiću, ajde ne foliraj se više.Prvo, ti Valjevo nisi ni video, a drugo, što je važnije, ti si jedan od vernijih Vučićevih glasača, potpiši se pravim imenom, i svi će videti koliki si folirant.

    2. Nepusmena osoba, uz to i vid je priličn oštećen! Zalutali ste na ovom portalu, verovatno! Pink i alo su nivo vas takozvanih SnS botova i velikosrBa! Verovati nekome ko hapsi novinare , a nekima i kuce pali, je za posmatranje! Hulja je kod miloševića kao ministar za informisanje dobro ispekla zanat i to trenutno primenjuje u praksi! Ništa nije slučajno, pa ni ovo oko gospidina Zelenovića gde se postavlja PITANJE zbog čega žalba od SnS-a , da li postoji institucija u cijoj je nadležnosti provera ispravnosti stranačkih listi za izbore?? Razmislite malo o tome!

      1. Slobodana, evo vidi se koliko si ti „pismen“, ali to je sad nebitno. Kad već spominjaš novinare, da li misliš i na one koji su morali biti iseljeni i gepekovani, po naredjenju izvesne Marinke, ili misliš na one koji su napadnuti ispred svoje tv. kuće, možda misliš na one novinare kojima se na pitanje odgovaralo sa, „Zini da ti kažem“?Ne, tebi su novinari oni koji se samo-otimaju, pa zaborave kako su se oteli?Možda misliš na novinare koji puste lažnu vest, a onda ih strani mediji demantuju u roku od dva sata?

  2. Zelenoviću,zar ste mislili da će on dozvoliti da i jedna ulica ne bude njegova a kamoli ceo grad.

  3. Jedini razlogvzašto je neko je dalje u žutima je ucena, odn. Dinar da udjem u kolo, dva da izadjem. Nije tebi Zelenovicu lako u toj krimi grupi.

  4. Usput u Strazburu i glasaj!Dokle mislite da strana intervencija odlučuje u suverenoj zemlji?!Blago Šapčanima sa Vama…pojma nemate o osnovnim stvarima…tragikomedija!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.