Zelenović: Imamo misiju da građane izvedemo iz mraka i da mogu slobodno da glasaju

Ostavite komentar


  1. A Dragan Đilas kao ne zna da su upravo ti iz EU i stvorili ovakvu situaciju!!! A mi smo ovce i verujemo i Vučiću i Đilasu,bee beee beeee…

  2. Muka mi je više od ovih političara, tužilaštvo u Šapcu ne radi jer mu stranka na vlasti ne dozvoljava inače moj predmet sa kompletnom dokumentacijom(sve sam im sažvakala) se nebi kiselio tamo 8, i slovima OSAM godina, u fascikli, stavljen ad akta jer su umešani članovi stranke koji su u datom momentu bili na vlasti.
    SRAMOTA ZA OVU VLAST!!!

Ostavite komentar


Politika

Šta Velja Ilić misli o ostavci Vuka Draškovića, svog bivšeg saborca? 10

Šta Velja Ilić misli o ostavci Vuka Draškovića, svog bivšeg saborca?

"Ostavka Vuka Draškovića je dobra za Srbiju jer je Vuk već dugo politička marioneta koja je igrala jednu epizodnu ulogu u režimu protiv kog je uvek bio, ali da bi učinio nekima uslugu da budu na nekim pozicijama on je ostajao da figurativno postoji u SPO", kaže za Danas Velimir Velja Ilić, predsednik Nove Srbije i bivši potpredsednik SPO-a.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.