Zelenović može da postane lider i van Šapca

Kako će se pozicionirati predsednik ZZS, prema sagovornicima Danasa

Ostavite komentar


  1. Zelenovic je pokazao kako jedan srpski grad, kad je dobro i posteno vodjen, moze da bude uporedov sa grafovima slicne velicine u Evropi. Velika je steta i sramota sto se regularnim sredstvoma (izborima) u ovoj drzavi ne moze da iskaze slobodna volja gradjana, i sto je Sabac zbog toga otet. Zelenovic ocito ima integritet i politicku zrelost i vestinu, i bilo bi vazno da bude zajedno sa opozicijom u borbi protiv ovog jezivog rezima.

    1. Po ko zna koji put-valja istaći- kako je gdin.Zelenović u poslednjih par godina i trenutno- ubedljivo najkvalitetniji opozicioni političar u Srbiji!! Dokazao je to na delu, donoseći odluke sa svojim timom i radeći uvek u korist Šapčanki& Šapčana!! Kada jednom budemo skinuli jaram sa naših vratova, upravo je on taj koji zaslužuje mesto premijera da bi sprovodeći svoju politiku i od Srbije učinio bolje mesto za život svih nas!! Naravno, velegradski opozicioni lideri bi morali obuzdati svoje sujete.Kao veoma realan političar- verujem kako je svestan toga da neće moći sam voditi borbu protiv stoglave aždaje na nivou cele Srbije. Iznad svega, kao građanin navijam za to da partija koju Zeleni predvodi-uđe u koaliciju sa Pokretom slob.građana i Novom strankom. Ako bi im se pridružila i hrabra ekipa „Ne davimo Beograd“- tad bi već bilo formirano tvrdo jezgro manjih partija koje imaju slične programe i koje bi otvoreno mogle ući u suprostavljanje Vučiću kroz kampanju i terenski rad. Onaj ko nema volje energije i snage da stalno obilazi svaku opštinu i selo u Srbiji- taj nema šta da traži u političkoj borbi protiv Vučića. Zato je zajednička akcija srodnih partija-uslov svih uslova i presudna stvar ako se misli naći način da Vučić izgubi izbore. Upućujem svo poštovanje ovog sveta-za Zelenog i njegov tim- jer su istinski dokazali kako se može misliti i raditi dosledno na evropski način i u korist svojih sugrađana.

      1. Djilas i Vucic zajedno od ovog coveka prave novog lidera opozcije. Ovo u Sabcu je samo predstava.

      2. Gde si, botino? Je l’ i vas plaćaju u semdvičima ili NATO bolje plaća? Svima koji tvrde kako je i Šapcu dobro želim da žive tamo do kraja života. Ja sam pobegla iz tog raja.

  2. Dokazao je da izbori sa „ovima“ nemaju nikakvog smisla i da je bojkot bio opravdan

    1. Uprkos bojkotu je izašao na izbore ali je to jako dobro, celoj Srbiji je u praksi pokazao kako SNS na izborima krade i kako se krše sva pravila i zakoni, kuopuju glasove, prete, ucenjuju. Ova španska serija u Šapcu je ogoljavanje funkcionisanja režima ali i otkrivanje načina kako se sa tim izboriti. Neodustajanje od prijava za organizovani kriminal, raspad komisije, ostavke – sve je to borba za budućnost.

  3. Da ne očekuje podršku od SzS jer je neće dobiti niti je dobija. Zelenović u Šapcu ratuje sam i pobediće jer su Šapčani uz njega. Protiv koga se bori SzS, OUS… kako god da sebe zovu, i ko je uz njih? Zelenoviću, kad uz pomoć građana odbraniš Šabac ne šali se da se nakon toga utapaš u đilasovu bezobličnu masu. Povedi Srbiju, narod te poštuje jer si to zaslužio borbom na terenu a ne na Tviteru. Samo napred, Srbija je uz tebe i ne obraćaj pažnju na botine sa obe strane. Do pobede.

  4. Mislim da je viša politika za njega isuvise prljava u Srbiji.Ne mozes na posteno .Takvi i prolaze u Srbiji kao bosi po trnju.Časom dobijes nož u ledja.

  5. Ja,već dve godine pričam da je gospodin Zelenović budući predsednik Srbije.I njemu sam to lično rekao u aprilu ove godine,gde se on slatko nasmejao.Ako da bog 2022 godine imaćemo novog predsednika odnosno gospodina Zelenovića.DO POBEDE…GOTOV JE✊

  6. Zelenović jeste perspektivan političar.Shvata da su neophodni novi likovi,pa se sa ovim starim valjda neće petljati.Manji mu je problem što je izgubio sa 12 000 glasova razlike u Šapcu,a veći što nije odmah predao fotelju.Sada mu ostaje republički nivo.

Ostavite komentar


Politika

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju? 10

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju?

Ponovnim otvaranjem teme eksploatacije litijuma i obnovom projekta “Jadar”, stvoren je kontinuitet tenzije u diskursu između vladajuće garniture i opozicije koji kulminira od decembarskih, preko junskih izbora pa sve do danas, a naš sagovornik Đorđe Vukadinović smatra da je preusmeravanje fokusa sa izbora na pitanje eksploatacije litijuma "reanimiralo opoziciiju koja je doživela kliničku smrt".

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.