Zelenović: Nalogodavac napada na N1 je Aleksandar Vučić

Ostavite komentar


  1. Nema potrebe komentarisati da se sve radi po nalogu AV uključujući i napad na N1, koliko je samo puta rekao američka televizija i sve najgore o N1, jer mu njeni novinari postavljaju nezgodna pitanja i raskrinkavaju afere u koje su on i njegova družina duboko upleteni. Sve je jasno ko dan.

  2. Prvo su se žalili kako u Telekomovim paketima ne postoje kanali United Media grupe a onda su zabranili emitovanje kanala koji se po njihovim dosadašnjim tvrdnjama nisu ni nalazili u paketima Telekoma. Napade na N1 sami pravite.

    1. U Telekomovim paketima nikad nisu postojali, ali jesu u ponudi silnih malih kablovskih operatera koje je Telekom preuzeo u poslednjih 6 meseci. Ti ugovori sa malim operaterima su istekli bez da se iko iz Telekoma potrudio da barem mesec dana pre isteka ugovora uputi neku formalnu ponudu iz vrlo očiglednih razloga.

      Da li je to teško ukapirati?

  3. Sad tražite pomoć a kada vi napadate nekoga onda pomoć netreba pa i vaši mentori narod nazivaju stokom i glupim a vi debelo naplaćujete vaše tekstove

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.