Zelenović: O ujedinjenju u DS dogovaram se sa Lutovcem

Proces ujedinjavanja velike Demokratske stranke gotov, čeka se smirivanje epidemiološke situacije

Ostavite komentar


  1. Zasto Zelenovic može u Demokratsku stranku a izašao je na ove izbore dok u isto vreme Sasa Paunovic je morao da napusti Ds da bi takodje izašao na izbore?

    1. Gospodin Zelenović je budući Predsednik Srbije.Živi bili pa videli…

      1. Ja nemam drugo objašnjenje nego da je čak i na portalu Danasa 95% funkcionalno nepismenih ljudi. Mogli ste da mu odgovorite i da je danas četvrtak, isto je.

    2. Mislim da je izlazak Paunovića iz DS bio u cilju toga da se stranka ne dovodi u situaciju da ispadne nedosledna i da će se on uskoro vratiti u DS. Uzgred, pričao sam sa osobom iz Paraćina, članicom SNS, prostodušnom i ničim okorišćenom o SNS, ali opčinjenom Vučićem, koja je bila očajna što je Paunović skinut sa vlasti u tom gradu. Za Paunovićeve učinke je imala samo reči hvale.

      1. Kao i u svakoj grupaciji ljudi, svuda ima i dobrih i loših. Mislim da je velika greška opozicije što želi da predstavi da su svi u SNS-u kriminalci i botovi. Na taj način gubi mnogo glasova, jer mnogi od nas ne žele crno-bele podele.

  2. Da li če naša „opozicija“ napokon shvatiti da se mora pojaviti nova osoba na političkoj sceni, nekomromitovana, cenjena i sa rezultatima u svojoj oblasti delovanja, sa jasnim i decidnim programom po svim spornim pitanjima.Ovakva opozicija sa svim komromitovanim liderima ,žutim ,crvenim i ko zna kakvim još nema šanse protiv ovakvog načina vođenja politike od strane SNS.Ne mislim nikako pozitivnog, naprotiv korumpiranog sa maksimalno mogučim zloupotrebama i represijom u svim oblastima života.

    1. Čime su to Zelenović i, pogotovu, Lutovac „kompromitovani“, a neki drugi i „novi“ nekompromitovani?! Dobili smo nekompromitovanog Koštunicu, pobedio je i… Ako je neko bez „putera“ to je g-din Lutovac. Štaviše, pragmatičan i veoma umeren. Nebojša Zelenović jeste najperspektivniji političar u Srbiji. Upamtite, ovo je vrhunac SNS-a i kreće pad…

      1. U potpunosti ste u pravu.
        Tacno je da se mora pojaviti nekompromitovana i neokaljana osoba.
        Nadamo se da to mogu biti Lutovac, Zelenovic i jos nekoliko.
        Medjutim, u ovom trenutku, takvi ljudi predstavljaju ogromnu manjinu u politickom zivotu Srbije. Osim borbe sa SNS kleptokratskom oligarhijom koja je unistila sve drzavne kao i drustveno demokratske instutucije, te neokaljane osobe se borer protiv ostataka SVIH starih rezima.
        Gospodina Tadica bi trebalo da pojede sramota kako se ponasa i sta radi. Bio sam njegov veliki postovaoc na pocetku mandata, ali je pokazao svoju neverovatnu nesposobnost upravljanja i kadriranja.
        Pa pogledajmo samo sta je sve njegova „desna ruka“ Radujko radio par meseci posle postavljanja na funkciju direktora Telekoma.
        Tadiceva nesposobnost je beskonacna pa su ga tako izigrali i SPS (a mogao je da ih kontrolise preko BiA) i njegovi dragi Nemci kada su ga ubedili da formira SNS kao dryavni projekat.
        Ponovo, logika koja je stajala iza toga je u sustini tacna (tako su se i mnogi koji su bili za bele listice prevarili), ali upravljanje tim procesom i kontrola te novoosnovane stranke su bili katarstroficni sto ide samo Tadicu na dusu.

      2. Zelenović i Lutovac kao osobe nisu kompromitovani, ali većini smeta što im je Đilas „tata“. Nikada ne bih pristao na to, da sam na njihovom mestu. Mislim da zbog toga samo gube. Uz to, velika mana Lutovca je što nema energije. Velika vrlina obojice je što su jako kulturni u svojim nastupima.

  3. Puna podrška za DS, Lutovca i Zelenovića i neka je sa srećom, jer to treba Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.