Zelenović: Opozicija razumela poruke sa protesta, u petak razgovaramo o dešavanjima na ulicama

Ostavite komentar


    1. Teško da vaš botovski IQ može da dobaci do civilizacijskih vrednosti koje se u tekstu pominju. Kada je čovek kvaran tu nema laviranja ! Kvaran je do srži, a Vi svakako spadate u te.

      1. Na svu srecu tu si ti da to objasnis? Nista ti drugo ne treba samo se pogledaj u ogledalo,ako ga imas

      2. @Simeon Stajn, nije ovde upitanju kvarnost, radi sen o necemu mnogo tezem sto verujem da razumes o cemu senradi? Kada covek (sto je i prirodno) nesto nezna) tezi da dodje do odgovora medjutim strasno je kad nezna a misli da zna!!! Tada ostaje na tome i centar za misljenje polako ali sigurno atrofira!!!. Svaka polemika sa Homo-sapiensima koji su moc razmisljanja izgubili ili ga prirodno nemaju je bez uspeha i u svakom slucaju bezsmislena!!! Za njih drugi misle ili im kreiraju misljenje kao sto su medijski trovaci poput Pinka, Hepi-a, studija B, smradovi od novina: Informer, Alo,Srpski telegraf, Kurir i njima slicnih?

    2. Gospodja Ministarka:Gospodin doživio fijasko u Strazburu, pa sada počeo da nam drži predavanje na ulici.

    1. A ja se, opet, stidim u vaše ime. Kako je lepo biti glup i pokvaren. Ni brige, ni pameti !

    2. Slavica:On da zna šta je sramota ne bi išao u Strazbur da tamo blati svoju državu.

  1. Pravo u metu. Prvo slobodni mediji I slobodni izbori pa posle sve dalje sto treba! Na sve nacine banda pokusava da skrene paznju sa toga raznoraznim smicalicama. Te svi su isti, te drugosrbijanci, te nisu isti u kupusu, te se pokarabasise oko para. E krivak, hohoho, prc!

  2. Nisu ovi sebri još spremni da daju glas ovakvim ljudima kao što je Zelenović , Stamatović i drugima koji bi iskreno hteli da naprave nešto normalno , već obožavaju neke vođe poput Miloševića ,Vučića , koji se razgalame pa onda dižu ruke uvis i viču : “ Živela Srbija „, a sirotinja raja se oduševi i kaže : “ Ma svaka mu čast , ima da skinem Svetog Nikolu i da okačim njega , vidi kakav je samo delija „!! A kad mu kažeš da treba glasati nekog normalnog , odgovor uglavnom glasi da to ne vredi , jer što da bacam glas jer on i tako nema nikakve šanse . Znači da treba da prođe još jedno dvesta – trista godina dok se malo ne uvedemo u normalu .

  3. bojkot izbora, pa neka vođa objašnjava kad god otputuje preko zašto mu opozicija ne izlazi na izbore. prilično sam siguran ako opozicija buda čvrsta u odluci da se ide na bojkot da vođa neće raspisati izbore. jednostavno bi sam sebi dao gol time. a onda bi obi botovi u komentarima kojima ništa nije jasno konačno shvatili ….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.