Zelenović: Otkazati novogodišnje proslave u Srbiji, novac dati za lečenje bolesne dece

Ostavite komentar


  1. Jeftina demagogija. Desetine hiljada Slovenaca, Hrvata, Makedonaca dolaze na koncerte ispred skupstinu na jeftinu zabavu sa flasom sljivovice, ali zato papreno placenim hotelima.
    Zelenovica brine nesto drugo, zbog koncerte ce sigurno maci ono ruglo od satora, valjda „Veterana“ ili ce ih zakloniti stotinama „Toi“ wc-ima.

    1. „Jevtina demagogija“ A šta je to vaše , da jevtino se provede beli svet, a domaći neka skupljaju za pomoć. To vam je ono, da ugostim goste a moja deca u ćošak.

      1. Dobro si primetio, ovaj moj fon ima neki cudni dijalekt. Okreni, obrni, on napise sto napise a ja ispadoh nepismen. I nisam govorio o Sapcu vec o Beogradu koji sve vise privlaci jugonostalgicare.

        1. Ah, da. Pa gradonacelnik Sapca je izjavio da u njegovom gradu nece biti proslave nove godine pa je to predlozio i ostalim gradovima, narocito prestonici.

    2. 10ine hiljada Slovenaca i ostalih ide u Sabac na koncerte? I plati paprene hotele? E, odneo je vrag salu za danas, dosta je citanja vesti iz SRB. Skoro sam vec dobio grc od smejanja.

  2. Odlican potez . Uopste,valjalo bi se zapitati ,kada naprimer svake trece godine ,niko ne bi slavio Novu godinu,nego bi pare prosledili u humanitarne svhe .Sve i da pola od tih datih para ode ko zna gde ,koliko bi ljudi bilo pomognuto samo od toga .A sto se tice ovog polusvesta sa estrade,treba uvesti porez na kic ,podici porez i izvodjacima i onima koji ih angazuju ,naprimer na 80 posto, pa ako rade svoj posao iz entuzijazma i zbog sitnog profita,nemam nista protiv .

  3. Ma idi beži.
    Sa decom se nikad ne zna!
    Mogu izrasti u pametne i dostojanstvene ljude a šta ćemo onda!?

  4. Sve je u pravu. Ali pitanje za njega i ostale uz SZS, sto tako nisu radili dok su bili na vlasti? Prica Djilas o platama za lekate od 1000+ evra, sestrama700-800m koliko vec….bili ste sasvim dovoljno vremena na vlasti da ljudima obezbedite tolike plate, a niste. Nego ste jos oborili standard za 50 % u kratkom periodu, izmedju ostalog obarajuci kurs dinara sa 80 na 120 dinara. Na zalost ovog naroda, ne zna se da li namje gora vlast ili nazovi opozicija….

  5. Da, jeste demagogija. Zasto to isto nisu radili za vreme vladavine DS-a, DSS-a nego im je sada proradila savest za uplatom bolesnoj deci? Ajde sada burek botovi, navalite sa vasim kratkim secanjem da vasi puleni su isto ulagali gomile novca za proslave nove godine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.