Zelenović: Poslanici EP ohrabruju Šapčane da glasaju; Brnabić: Mešanje u lokalne izbore

Ostavite komentar


  1. A ko će sada da zaštiti građane Šapca od desetina džipova bez tablica, od bahatih aktivista snsa koji će da prete i zastrašuju…. Nema ovde demokratije, ali to premijerki ne smeta…. Ovde postoji samo Kim Jong Av.

  2. Ono što je pre dva dana snimljeno na sastanku članova Zelenovićevih biračkih odbora,predsednice Gradske izborne komisije i Dušana Petrovića, ( prepoznao sam ih po glasovima), a što je objavljeno u elektronskim medijima, gde se predlaže sipanje omamljujućih sredstava u kafu članovima biračkih odbora SNS-a, nikako ne mogu biti „evropske
    vrednosti“, već pokušaj kradje izbora i obračuna sa političkim protivnikom isto kao u Berlorusiji (Lukašenko) i Rusiji (Novaljni).

  3. „Poslanici EP ohrabruju Šapčane da glasaju; Brnabić: Mešanje u lokalne izbore“
    – A da je obrnuto (da ih ohrabruju da glasaju za SNS) onda to ne bi bilo mesanje u lokalne izbore nego nesto sasvim OK !?
    – Ova kreatura izgleda ne shvata da ih je, posle junskih cirkus-izbora, i EU pustila niz vodu…

  4. Podrska Nebojsi Zelenovicu i sapcanima u odbrani svog grada i opstine od nasrtaja razuvarene horde Vucicevih naprdnjackih varvara. Sveta duznost je odbraniti slobodu od okupatora kojima je jedini cilj teror i obavezna pljacka. U subotu 05. septembra sapcani imaju samo jedan izbor poput Vojvode Stepe Stepanovica na Ceru da odbrani Srbiju od nasrtaja okupatora ( SNS-a ) ili da se predaju bez otpora i prihvate okupacijski jaram SNS-a i AVdolfa Vucica. Mislim da bi ipak trebali da stanu u odbranu sopstvene slobode i da sacuvaju jedini slobodni grad Sabac u citavoj okupiranoj i urnisanoj Srbiji. Sapcani vi ste u subotu 05. septembra na „potezu“.

  5. Ne verovatno da premijerki smeta da neko podržava narod da slobodno izađe na izbore. Njima je zastrašivanje i kupovina glasova jedino što znaju.

  6. Ana Brnabić nema pojma koje su nadležnosti EP! Našla pa zašla.Takav zalutali premijer je bruka za Srbiju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.