Zelenović: Pošto stranci neće da priznaju Vučiću izbore, ostaje opozicija da ih prizna

Ostavite komentar


  1. Slazem se sa g-dinom Zelenovicem. Treba bojkotovati parlament. Nema svrhe ucestvovati u ovoj saradi!!!

  2. Apsolutno podrzati Zelenovica. Nikako i ni za sta sa izdajicama. Ovo zlo mora stati.

  3. Oni koji sada zastupaju bojkot skupštine iz razloga apsolutno nelegitimnih izbora iz razloga koje ne treba navoditi a za šta se i pre izbora, i pre nego što je uz glupo obrazloženje Lazović najavio zahtev za održavanje vanrednih parlamentarnih izbora, znalo da će se dogoditi, umesto da priznaju grešku, sada aboliraju sve one koji su krivi za zahtev za izborima a samim tim i za izlazak na izbore i za zamajavanje građana i gubitak ogromnog i vremena i energije građana.
    Nekredibilnost tzv vlasti koja je je demonstrirala na ubedljiv način svoju prirodu kriminalne organizacije, očita je krainje upitna kredibilnost mnogih u političkih stranaka i pokreta u tzv i krajnje problematičnoj opoziciji s više aspekata, potrebno je da „zdrave snage“ iznađu novu formu širokog frontovskog okupljanja građana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.