Zelenović pozvao Vučića da zakaže izbore za 17. decembar

Ostavite komentar


  1. Cekaj hocete li izbore u decembru ili da se samo raspisu,oducite se vec jednim?Sto se tice SNS moze u svako diba dana i noci.

  2. Vucic se snebiva vasim idiotizmom nicemu drugome,za Vucica izbori nisu igra a za vas lesinare koliko vidim jesu i dobicete ih a onda kud koji mili moji,jer vas nece biti na politickoj sceni vekiki,vekiki broj vas lesinara.Da li ste mislili o tome malo?

  3. Kakva budala majko moja,pa jedino ti verujes u to sto pricas budaletino jedna,koji veliki broj kada vas nema nigde o cemu ti pricss?Negde u pojedini gradovima vas nema ni 20,da dobro si cuo ni 20 i vi bi da pobedite,koga,kako?

  4. Koje vase zajednistvo to sto ste se rasturili izmedju sebe jer ne migu lesinari zajedni?Vase zajednistvo bice posle izbora gde cete morati da radite nesto drugo a ne da se bavite politikom jer to nije za vas .To zajednistvo treba da negujete.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.