Zelenović: Prvo osvajamo Beograd, pa Srbiju, potreban nam je veliki dogovor sa Zapadom

Ostavite komentar


  1. Kad čovek vlada nad drugim ljudima, vlada na njihovu nesreću. To nije rekao neki političar sa margine, već čuveni mudri kralj Solomon. Jer nema veze koje je trenutno uređenje u nekoj državi, već kako se vladari odnose prema svojim podanicima i ostatku planete. A to je zadnjih godina evidentno. Srozavanje moralnih normi, mržnja, agresija, opšte nepoverenje i korupcija koja zahvata i demokratske režime, ali i kraljevine, kao i despotije i zemlje trećeg sveta. Sve je to dokaz da čovek nije stvoren da vlada nad drugim ljudskim bićima.

  2. Zašto se ne objavljuju moji komentari,sramota za takvu novinu koja odiše demokratij0m

  3. Dogovor sa Zapadom pa referendum. Valjda se prvo pita narod. Čiji ste vi predstavnici naroda ili zapada? Zapada.

  4. Da se dogovaramo sa zapadom koji nas je bombardovao, pričao da smo Varvari, divljaci?? Osudio naše generale koji su bili na ratištu?? Hvala NE!!!!

  5. Sta ce nama zapad da vodi politiku Srbije? Nece oni da rade u interesu Srbije, to je sigurno! Takva politika vodi Srbiju u propast!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.