Zelenović: Radimo na programu demokratske, leve i zelene politike

Ostavite komentar


  1. Biti „zelenas“ znaci biti levicar I demokrata sa jasnom vizijom politicke demokratije.5-8 stranaka na teritorije Srbije,5-8 teritorijalnih oblasti sa lokalnim parlamentima,smanjen broj predstavnika u republickom parlamentu,premijer kao isturena licnost,predsednik kao zabavljac za diplomate.manje srbovanja vise mudrovanja.vise rada manje laganja,manje hvalisanja vise dijaloga,to vise ne naredjujemo mi vec nasa zemlja Srbija. Vama je tamo bitan projekat Koji EU Mora da prepozna kao opstu „Kanal Vukovar Samac“ To I pruga za velike brzine Beograd-Zagreb.To je ne tako daleka buducnost ,dekada prodaje zacas. Ne dozvolimo da pobedi uski narodni um I nesreca zbog posejane mrznje.Zasluzujemo bolje, ❣️

  2. Podržavam Zelenovića i ekipu koja se formira oko njega, ideologiju i program, sve kao za mene da je pisano, ali, vi, ljudi, morate da budete mnogo, mnogo prodorniji i bučniji. Srećno!

  3. Brzo Zelenovicu dok ne krenu da Grade Metro
    Posle morate vi da nastavite ako ste Sposobni

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.