Zelenović : Sa poštenim medijima Vučić ni mesec dana na vlasti, njegov koncept je laž

Ostavite komentar


      1. Budali je sve ravno, kako moze da se oseca? Siri smrad svojim neznanjem, jede, spava, balega i tumara po mraku?

        1. Svako ima pravo na misljenje. Ali nije u duhu demokratije da svakom ko nema isto misljenje kao proglasavamo smradom, budalom, kretenom itd.

    1. Ne može bez golog otoka jer mnogi još nisu odgovarali za učešće u 5okt revoluciji.

      1. O kojoj Dado crnoj izgradnji govoris? O onoj gde se ogromni novci kradu,gde svaka gradjevina kosta 10.puta skuplhe od realne.Zar ne vidite da nam Srbija dozivljava egzodus stanovnistva zbog ovih pljackasa koje vi podrzavate.Ko ce na kraju koristiti te puteve kad se Srbija isprazni ili ce biti po onoj“drumovi ce pozeleti Drba ali Srba nigde biti nece.

        1. sreca sto se nije kralo u vreme djilasa i tadica. niti su opdlazila deca. ajde ne budali. ne glasam za vucic ali ni za ove kojih smo se jedva resili.

    2. Ovigledno ne gledaa televizije. Njegovo jednoumlje i stvaranje podobnih i neoodobnih gradjana samo zato sto misle drugacije. Toliko izrecenih lazi od tog coveka i coveka koji je uzurpirao svu vlast prekrsio ustav i zakone. Ti branis i odobravas te postupke.on je covek politike 90 tih. Zaboravljas sta je sve radio dok.je bio.ministar informisanja. Radikal. Vuk dlaku.menja ali cud nikad. To je on.

    3. Tačno tako kako se više ne umore blateči Srbiju i Vučica.Nema ni obraza ni smisla što to rade samo se više ukopavaju u glib i teško ce se izvuci.

      1. Tvoj um je toliko ukopan u glib koji proizvodi masinerija lazi, obmana i prevara da je zaista tesko tebi Jordanka pomoci?

    4. Hahaha, bas me zasmejava, da mnogi Srbi isto razmisljaju kao pre 30 godina. Sve za vozda svog! I tako ukrug.

      1. …A tek je Srbija,izasla iz devetog kruga…Samo da nam priznaju Knezevinu Aleksandra V….pa idemo na sledeci, istorijski cilj,beogradski invest-pasaluk…BIP…

  1. Halo gospodine Zelenoviću,
    bolje bi bilo da vodite računo o Šapcu da narod bolje živi nego sto idete po Srbiji i blatite Vučića,jer oni ni tako ne vladaju u Šabcu.

  2. Zelenovicu zar se stvarno zanosiš da su gradjani neobacešteni.Nismo mi slepi da ne vidimo kakvi je stanje bilo kada ste vi bili na vlasti bn a kakvi su sada.Vama smeta sve što se izgradnje jer vi niste umeli bolje

    1. Tačno tako kako kažete,
      Zelenović ponižava gradjane.
      I, što je najgore, on to radi da bi na jeftin način sakupljao političke poene – varijanta negativna kampanja: blati, blati, blati…protivnika. Pritom, nažalost ne vidi da daje autogoleve, serijski. Ako mu nije jasno da ovakvim nastupima obara svoj rejting onda neka zna: OBARAŠ SVOJ REJTING Zelenoviću. Daj nešto smisleno kaži, da vidimo šta nudiš.

      A, inače, neka gospodin Zelenović zna: vide gradjani mnoge defekte i deformacije u državi Srbiji. I prepoznaje TVORCE naših nesreća. Skuplja se zbirka već nekoliko decenija. Sve će se videti kada izadjete ba izbore. Da se zna.

  3. Da je Zelenovic lice SZS I bez one dvojice, mozda bi se I onih 60% apaticnih zainteresovalo da izadje na izbore.
    Ukljucujuci mene.
    Za „Duo Fantastkus“ ne glasam.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.