Zelenović: Šabac oprema zdravstvene radnike iz sopstvenog budžeta

Ostavite komentar


  1. Sramota od strane ministarstva odbrane. Da li je vojska Republike Srbije ili SNS-a? Da li Šabac nije dobio krevete samo zato što je opozicioni grad? Ako je to tako ovo treba da bude nauk SNS – ovcima, koji će u Šapcu ako zatreba biti zbrinuti. Virus nepoznate politiku i ne razdvaja podobne od nepodobnih.

    1. Nikom ništa ne verujem! Zašto mesne zajednice nisu dibila sredstva kako bi obezbedili pakete za najugroženije? E, to je ustina. Svi su gradovi odavno pomogli i pomažu svije građane.

  2. Cestitam sabackom Stabu za vanredne situacije !
    Grad Sabac je jedan od retkih koji se dobro opremio.
    Uglavnom sopstvenim snagama. Nadam se da ce dobiti i deo bolnicke opreme koja ovih dana stize avionima u Srbiju.

  3. Republika je opremila sve medicinske ustanove u Srbiji sa zastitnim sredstvima i opremom, a dobro je da i gradovi to mogu da ucine i na taj nacin malo rasterete drzavu.

Ostavite komentar


Politika

Brnabić: Ponoš pokreće napade na ličnoj osnovi kad nema argumente 10

Brnabić: Ponoš pokreće napade na ličnoj osnovi kad nema argumente

Predsednica Skupštine Ana Brnabić rekla je danas gostujući na TV Pink da napadi i uvrede koje je na njen račun izrekao lider stranke Srbija centar Zdravko Ponoš po ko zna koji puz pokazuju da opozicija nema politiku i da se njihovi nastupi uvek završe napadima na ličnoj osnovi i uvredama, a ne argumentima i činjenicama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.