Zelenović: SZS učestvovati u dijalogu vlasti i opozicije

Ostavite komentar


  1. Sta je priblem sa medijima u toku prwdizborne kampanje? Svi ucesnici se pojavljuju tih mesec dana. Problem je svih ostalih meseci, a o tome izgleda nema diskusije.

  2. Valjda ce se opozicija u ponedeljak pojavi na pregovore, u njihovom je inresesu da se postigne dogovorr.

    1. Sa kime da postignu dogovor?Sa ovima sto su 4.godine svaki dan u kampanji?I danas su zauzeliRTS od 15 do 20.casova da prenose botovski skup i demagoski govor Vucica.

  3. Gospodo dijalog vam je ponudjen,a vi sada vidite.Barem deo opozicije vidi da se moze dogovorom i pregovorima dok gospodin Djilas tera neke njegove ideje o bokotu.

  4. Neki delovi opozicije ce ucestvovati, donekle u dijalogu nece biti totalni bojkot, nadamo se da ce doci do saradnje.

  5. Ти наведени учесници не обезбеђују репрезентативност! Где су остале странке парламентарне и , зашто да не, и ванпарламентарне из регистра! Зашто би само ви имали монопол на одлучивање? Такав договор неби имао легетимитет!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.