Zelenović tvrdi da je dve godine praćen i slušan i da za to ima dokaze

Ostavite komentar


    1. Ajde ne jedi lajna,kad imaš burek za 100 dindži.Cela Srbija je pokrivena kablovskom… Ne prolazi vam više “medijski mrak“.Ko proneveri tolike pare,obično mu je vlast kriva,ili je “politički progonjen“,niko od takvih,kao što je Zelenko nije rekao,“Jeste,kriv sam“… Nego “kriva je vlast što me progoni“…

      1. Jedi ti taj tvoj sendvič da ublažiš ono što svaki put pojedeš kad se javiš

      2. Kriv je onaj gore što takve kao što si ti ljubišga trpi da pogane majku zemlju.

        1. Kalabić izdajnik,dobar ti idol…samo koga ćeš ti da izdš?Kalabić je izdao Dražu,a ti?

  1. Pokušao sam preko Facebooka da komentarišem besedu Kikindjanina,ali su me iz redakcije brisali.Mnogi se nadaju da će pomoću smanjenja stope od 5% na 3 % biti „dobravolja“ Vučića, – varaju se.Samo sila narodnih masa može promeniti vlast u nesekularnoj državi kakva je Srbija,u kojoj se Vučić konsultuje sa popovima ,koji mu onako bogati i debeli dobijaju pom oć od Vučića da navede narod na zlo.

    1. Dalmatinac pali traktor pa se vraćaj u lijepu tvoju,ako ti ovde nije po volji.

  2. Kad je Vučić jednog ovakvog čoveka i političara mogao da nazove lupežom onda nije uopšte čudno što je počeo da ubrzano gubi podršku kod naroda. Ako ima kulture kod sebe on bi trebalo Zelenoviću da se javno izvini za to!

    1. Da se izvini Zelenku koji je osudjen za proneveru 5 mil.evra?Pa,onda da se izvini i Don Bastaću,Djidu 619,lažljivici koko-Marinki…idi,begaj…

  3. naravno da faraon zloupotrebljava apsolutno sve institucije za svoju ličnu korist. šta će vam bolji dokaz od snimaka koje samo policija ima a koji se „brzinom munje“ objavljuju na režimskim medijima.

  4. Vlast nije imala druga posla nego da prati Zelenovica
    Jak Faktor
    Ova Opozicija pati opasno
    Toliko su opsednuti Vucicem uzas

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.